Ufolar-dünya Dişi Uygarliklar

bende inanıyorum olduğunu....uzayda okadar galaksi var ve kara delik var biz hala şu karadeliği çözemedik.kara deliğin içine giren nesnelere ne oluyor karadelik yoksa ahiretin kapısımı yoksa evrenin çöp kutusumu ama herşeye rağmen allah ütala evreni okadar ince hesaplarla yapmışki herşey yanlışsız çalışıyo hata sıfır.dünya yörüngesinden 1mm oynasa tüm dengeler bozulur

dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi bizim ülkemizde de jetlerimizle dalaşmışlar ve bunu emekliliğinden sonra deşifre eden,açıklayan bir dünya jet pilotu var hepsi üst düzey rütbeli insanlar geçenlerde de yine pilot binbaşı nın merkezle telsiz konusşmasını vermişlerdi ufolarla karşılaştığı andaki
YÜCE ALLAH bu koskoca kainatı sonsuz uzay boşluğu ve galaksileri sadece bizim için yaratmamıştır sanırım bu cok manasız olurdu bu amerikalıların uzay sevdası da bırden peydah olmadı herhelde onlar bosa kurek cekmezler, bos ıslerle ugrasmazlar , bunca milyar dolarları boş yere heba etmezler .....

...

Son düzenleme:
Discovery de mi izledim yoksa National Geographic de miydi, nasıl fake (sahte) uzaylı videosu hazırlarız diye bir program vardı ve sonunda çektikleri görüntüler, inanın sizin yukarıda verdiklerinden çok daha inandırıcı idiler :) var olduklarına inanmıyorum

Var olma olasılıkları ağır bassada ve mantıklı gelsede,bugüne kadar elle tutulur bir kanıt olmaması olmadıklarını düşünmeme neden oluyor..Yani öyle bir şey olsaydı yüzyıllar boyu hiçmi elle tutulur bir kanıt olmazdı..Yüzlerce video çekimi gösteriliyor alayı sahte..Belki bir yerlerde var olabilirler ama dünyaya geldiklerine falan inanmıyorum ben..

Arkadaşlar, biz her şeyi kendi bilgi ve algılama yeteneğimizle anlamaya çalışıyoruz.Belki burnumuzun dibindeler ama bizde bunu anlayacak bilgi ve birikim yok, kim aksini iddia edebilir?Cinleri de göremiyoruz ama Kuran-ı Kerim'de var olduğu iletildiğinden varlıklarına inanmıyor muyuz?İnsanoğlu yaratılış olarak bencil olduğundan tüm evrenin kendi için yaratıldığını düşünebilir...ben öyle olduğunu sanmıyorum.

bende inanıyorum olduklarına da adım gib eminim

PIRAMITLER'IN ESRARI

Keops piramitinin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon kat
bloktan oluşmuştur. Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl sürer.. Ve bu taslarin temin edilibilecegi en yakin mesafe yüzlerce km. uzakliktadir. Bu taslarin nasil getirildigi bilinmemektedir.
kölelerle neler yapılabileceğinin,insanın ne kadar sömürülebileceğinin bir ispatı

Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit iki
parçaya böler ve piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında
bulunur.
mısırlıların bilimde ne kadar ilerleyebildiklerinin ispatı

yüksekliğinin (164 m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki
uzaklığı verir..
boyu 1.64m olan orta boy altı bir arkadaşın boyunun da 100milyarla çarpımı dünyanın güneşe mesafesini verdiğine göre o arkadaşlar da uzaylı mıdır? uzaylılar mı yapmıştır?

Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını
pi sayısı mucizesi ;)

Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, yilda
sadece 2 kez günes girmektedir.(dogdugu ve tahta çiktigi günler) ,
mısırlıların astrolojide ne kadar ileri olduğunun ispatı

Mumyalarda radyoaktif madde bulundugundan; mumyalari ilk kez
bulan 12 bilim adami kanserden ölmüstür.
doğada da radyoaktif madde bulunuyor,uzaydan gelmesine gerek yok, doğadaki halleriyle de reaksiyona girmeksizin ışıma yaparak "doğal yarılanma" dediğimiz olayı gerçekleştiriyorlar, ortam veya yapının içeriği bunu bilim adamlarına daha şiddetli yaşatmış olabilir, örnegin taşların arasında bor madeni de varsa gama ışınları içerde kalmış olabilir

Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar
çalismamaktadir.
bu konuda hiç bilgim yok, ama cihazlar ses dalgalarıyla çalıştığı için yapı biçiminde ses dalgalarını absorbe eden bişey olabilir :confused:

Kirletilmis suyu, bir kaç gün Piramit'in içine birakirsaniz;
suyu aritilmis olarak bulursunuz.

Piramit'in içerisinde süt, bir kaç gün süreyle taze kalir ve
sonunda bozulmadan yogurt haline gelir.

Bitkiler Piramit'in içinde daha hizli büyürler.
Piramit'in içine birakilmis su, 5 hafta süreyle bekletildikten
sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir.

Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku nesretmeden Piramit
içinde mumyalasir.

Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde
daha çabuk iyilesme egilimi gösterir.
bu konularda hiç yorumum yok :D

Piramitlerin bazi odalarinin içinde ne oldugu hakkinda bir bilgi
yoktur. Arastirmacilarin çogu ya içinde kayboldu yada ayni yerde bir kaç
tur attilar, fakat içlerini göremediler.
efsane gibi geldi, turizme açılmış piramitlerde hala bulamadıkları yerler olması saçma gibi
Piramitlerin yazin içi soguk, kisin içi sicak olur...
bitmemiş inşaatlar da hemen hemen öyle olur, ama onları uzaylılar değil genelde karadenizli müteahhitler yapar :D:D

ben de koca evrende bi bizim yaşıyor olmamıza çok anlam vermiyorum ama dnya dışında yaşıyolar diye hemen ufo-ışın tabancası stargate falan icat edip gezegen gezegen dolaşmalarını gerektirmez...
belki onlar ilkeldir,ilk ufoyu biz yapar gideriz, belli mi olur
taş maş atar onlar da bize :D

Son düzenleme:
okadar çok yazı okadar çok daniken okudum okadar çok baktım gece bekledim hastalarıydım bütün gizemli medeniyetlere baktım ilişki kurdumki belki sirius çu arkadaş bile benim kadar beklememiştir geceleri sunu söyleyeyim size insan vücudundaki herseyi evrimle bağdaştıran darvin gibi o gizemlerede dünyaca çözümler ve yapabileceklerine dair teoriler üretilmiştir ama bilemeyiz tabi.

Darvin demişki herşeye yorum getirdim bir tek göze getiremedim.

bilemeyiz belkide içimizdeler...

bence varlar

Geri