Ufolar-dünya Dişi Uygarliklar

242jw.jpg

wol_error.gif
Resmi Büyütmek için Tıklayınız
425xp.jpg

wol_error.gif
474tf.jpg

wol_error.gif
560va.jpg

....

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
bence resimler feyk bunlar şimdi goralı mı oluyo:)

bunlar ne?

o otopsi resminde ki allahın garibesi bir hanım.. kızcağız muhtemelen serebral bir hastalık neticesi ölmüş; zaten anladığım kadarıyla kurbağacık tabir (makrosefalji - hidrosefali) edilen bir hastalıktanda muzdaripmiş. Kafatasının aşırı büyüklüğü; (abdlilerin göz kapağı içine taktıkları siyah bandı çıkarttıklarında gayet net görülen) irileşmiş ve üst kısımda yoğunlaşmış göz beyazı ve aşağıya bakan retina bunu ispatlıyor..

arsivimage.aspx

bu hastalıkdan muzdarip bir evladımız..

Yıllarca videonun sahte olup olmadığı araştırıldı; ama yıllar sonrasına değin kimsenin aklına orada yatanın hastalığının ne olduğu gelmedi.. Video gerçek; abdliler de kansız.. Ölmüş bir insanı ufo diye yutturmaya çabalayacak kadar kansızlar. Bu ufo olayını psikolojik harp gereği olarak görüp bir süre uğraştılar. sonra saçma bulup vazgeçtiler.. Ama iş işden çokdan geçmişti.. Taa buralara opelim.nete kadar geldi bu söylence..

Son düzenleme:
Bence Vardir Arkadaşlar O Kadar Büyük Bir Galaksi'nin Içindeyiz Ve Kim Bilir Kaç Milyar Tane Galaksi Var
2-geçen Sene Gördüğüm şeyi Görseydiniz Inanamazdiniz Ve Benle Beraber Ayni Olayi 4-5 Kişi Gördük Ve Hayrete Düştük.şahsen Ben Inaniyorum.belki Bizden Geri Veya Ileri Vardir.ama Kimse Olmadiğini Iddaa Edemez Olduğunu Iddaa Edemeyeceği Gibi ;)

kaza yapan uzay gemisi işte uzaylıya otopsi yoq işte pramitleri uzaylılar yaptı gibi haberlere inanmıyorum. yani neden uzaydan gelen birileri pramit yapsın ki? eğer öyle bi eğilimleri warsa neden şimdilerde yapmıyorlar? bunlar fasafiso. ama gerçek olan bişi var ki o da dünya dışında zeki bir yaşamın olduğu. Kur'an-ı Kerim de bile Allah için "alemlerin" rabbi tabiri kullanılır.

bir de takıldığım diğer bir nokta yaşam aranan gezegenlerde hemen su ve hava aranıyor eğer yoksa yaşam olmaz deniliyor. bu saçma. neden bütün canlılar bizim yaşam formumuzda olsunki? belki başka gezegenlerdeki canlılar su içmeden yaşıyorlar. tabiki bu benim düşüncem ve dediğim gibi farklı yapılarda farklı gereksinimlerde canlılar varsa uzayda, ki bana göre var, bunu çok uzakta aramaya gerek yoq kendi galaksimizde bile olabilir....

Bazı medeniyetlerin gizemli bir durumları var bilinemeyen çözülemeyen mesela azteklerin güneş takvimi olarak düzenledikleri büyük bir vadiye düzenli olarak koydukları taşlarla yapmışlar buda ancak kuşbakışı bakıldığında anlaşılıyormuş burdan acaba aztekler uçuyorlarmıydı diye düşündürüyor hadi buna efsane dedik en bilindik selçuklu devletinde ömer hayyam isimli gökbilimcinin yapmış olduğu celali takvimi her 5000 yılda bir gün hata veriyor ama bizim şu an kullandığımız takvim 3330 yılda 1 gün hata veriyor yani bir türk bilimci ve üstelik 1000 yıl önce bugün kullanılan takvimden daha hatasız bir takvim yapmış

bir de takıldığım diğer bir nokta yaşam aranan gezegenlerde hemen su ve hava aranıyor eğer yoksa yaşam olmaz deniliyor. bu saçma. neden bütün canlılar bizim yaşam formumuzda olsunki? belki başka gezegenlerdeki canlılar su içmeden yaşıyorlar. tabiki bu benim düşüncem ve dediğim gibi farklı yapılarda farklı gereksinimlerde canlılar varsa uzayda, ki bana göre var, bunu çok uzakta aramaya gerek yoq kendi galaksimizde bile olabilir....

bu düşüncene katılıyorum National Geographic yeryüzünde bir mağarayı gösteriyordu buranın farklılığı asit oranı çok yüksek bir suyun bulunmasıydı bir insan düşse anında öleceğini söylemekle beraber sadece orada yaşayabilen balıklar vardı onlarıda ordan çıkarıp normal suya atsan ölüyorlarmış

Geri