Ufak Bir Kaza Geçirdik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DANTE141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka çamurluğu kesinlikle değiştirmeyin...sonuçta onun değişmesi için tavan bölümünden kesilecek...hadi arka bahaj kapağını değiştirin sonuçta tutan iki tane vida...ama arka çamurluğu düzelttirin...arka çamurluğu değiştiripte çok pişman olan duydum...

Opkaya gittim beyler Kayseride olanlar bilir Alper usta var işçiliği fln çok güzel.Çamurluğa gelince düzeltilemiyeceğini ve değişmesini gerektiğini söyledi sorun olurmu diye sorduğumda olmaz zaten yaptığımız iş garantili dedi bende bişi demedim.Şu anda expertiz bekliyoruz.Bide o baksın belki değişmesin der.Bu arada ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?

geçmiş olsun

Opkaya gittim beyler Kayseride olanlar bilir Alper usta var işçiliği fln çok güzel.Çamurluğa gelince düzeltilemiyeceğini ve değişmesini gerektiğini söyledi sorun olurmu diye sorduğumda olmaz zaten yaptığımız iş garantili dedi bende bişi demedim.Şu anda expertiz bekliyoruz.Bide o baksın belki değişmesin der.Bu arada ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?
Aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum: Astra'ların arka çamurluk ek yerleri arka cama kadar uzanıyormuş, kaliteli bir işçilik yapılmazsa arka cam yerine tam oturtulamıyormuş dolayısı ile de arka camdan su alma gibi sorunlar yaşanıyormuş.

Mecbur değişecek gibi çünkü yetkili serviste özel serviste aynı şeyi söyledi(Bagaj kapağı ve çamurluk değişecek) o zaman bize düşen tamir sürecinde sık sık kontrol etmek olacak.İlginiz için bütün Opelim ailesine teşekkür ederim.:tesk:

Onarım yetkili serviste yapılırsa olası şikayetlerin (inşallah sorun yaşanmaz) çözümü daha kolay olabilir.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

yetkili serviste yaptır hocam bence nasıl olsa sigorta karşılıyor.

çamurluk değişimini 2006 da bende yaşamıştım. değişim yetkili serviste yapıldı. yaklaşık 6 ay boyunca aracın o kısmından gıcırtılar geldi. defalarca servise gittim bulamadılar. parçadan değil dediler. ama parçadan olduğuna adım gibi eminim. daha sonra bir kaporta ustası önerdiler bana. adam el yapımı araba filan yapıyor :) gittim. arka iç kısımların döşemelerini söktü. ve orda yanlış yapılan bir kaynak işçiliği olduğunu söyledi. iki sac kaynatıldığında çapak temizliği iyi yapılmamış. araç hareket esnasında titresimden birbirine değip ses yapıyormuş. düzellti eğdi büktü çekiçledi filan. 2 saat uğraştı. sonra aracımı 1 sene kullandım enufak bir ses bile yapmadı.
bence yetkili yada özel servis farketmez. böyle bir tamirat için ustanın en iyisi olması şart. bu arada çok çok geçmiş olsun. resimde dikkat ettiğim kadarıyla 3 parça boya olacak. ucuz yırtmışsınız. allah beterinden saklasın.

Geri