Ufak Bir Kaza Geçirdik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DANTE141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DANTE141

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese hayırlı geceler.Dün akşam saat 9 gibi bir tırın kasasının hafif altına girdik.Allaha çok şükür hiç kimsede hiç birşey yok.Yalnız arka bölüm komple gitti gibi.Nerede yaptıracağız Kayserideyiz hangi servisi önerirsiniz?Tamir mi yoksa parça mı değiştirelim gibi bir çok soru var kafamda beyler.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bunlarda resimler

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0392.webp
    Fotoğraf0392.webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 174
  • Fotoğraf0397.webp
    Fotoğraf0397.webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 157
çok geçmiş olsun, resimden çok anlaşılmıyor ama arka kapı üstünde hafif şişme var gibi (çok aralık var gibi geliyor bu resimden), yetkili servise gidin kaskonuz varsa.

Teşekkür ederim :) Bagaj kapağından ümidi kestim asıl korktuğum çamurluk o nasıl olacak stopun üstü çok kötü duruyor.Yetkili servisi bende düşünüyorum parçalar ellerinde yoksa gelmesi tahmini olarak kaç gün sürer?

parça izmir depoda vardır kesin 2-3 günde geliyor bu araçların parçaları...

Peki sizce tahmini olarak kaç lira tutar bu hasar.Ayrıca yol bilgisayarı ön farlarla ilgili bi uyarı veriyor kaza sırasında araç biraz sallandı ayarı fln bozulmuş olabilirmi?

Geçmiş olsun, ben olsam çamurluğu değiştirtmem, onartırım. (Formumuzda arka çamurluk değişiminden sonra sorun yaşayan bir arkadaşımızın açtığı konu vardı, istersen öncelikle arşivde veya internette bir araştırma yap, sanırım Astra'larda arka çamurluk değişimi zor oluyormuş)

Öncellikle Savaş abi ve astra opc ilginiz için çok teşşekür ederim.Yarın sabah sanayiye gidip bir kaç ustadan(Opkayda 10bin bakımı yapılmıştı işçilikleri güzeldi öncelikli opkay olur) ve son olarak yetkili servisten fikir alıcaz en mantıklı olanı seçicez.

Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim...

usta gecmıs olsun.. yetkılı servıse gıdrsen camurlugu kesın degıstırırler bence cele etme derım bı tane saglam ıscılıgı olan usta bul arastır dogrultma yapsın bagaj kapagı sıkıntı degıl degıssede ama camurluk sakat bence...

çamurluk düzeltilip , bagaj değişir. çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin...

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

Geri