üç kağıtcılıkta son moda sanırım

bu gazeteciler illet ya mükellefleri kandırıyolar bizim almak zorundasınız diye uyarıyoruz ama illa bi yolunubulup satıyolar

Bir sürü benzer dolandırıcılıkla ben de karşılaştım;

Bir akşam işten eve dönüyorum Bursa/Setbaşına karşıma iriyarı bir herfi çıktı, elinde kocaman balta.Abi köyden geldim,oduncuyum işsizim, ekmek param yok, bana bir çorba parası ver, tabi adam berbat bie türkçe ile bunu söyledi ben anlaşılsın diye buraya düzgün yazdım.Akşam karanlığı, adamın elinde balta ,tırstım harbiden ama bu durumları bildiğim için kusura bakma dedim ilerledim,eleman arkamdan hiddetle ağabey ağabey deyip bagırarak gelmeye devam etti, dursam adam yapışacak durmadan devam ettim.
Akşam akşam başına bela...

Sonra bir teyze vardı ,hastanede hastaların giydiği beyaz bir gecelik gibi dandik bişey üzerinde yollarda dilenir para isterdi, teyzeyi 3 yıl kadar Bursanın farklı yerlerinde gördüm hep aynı taktik, hastayım evladım,para ver, teyzemi yemek yerken gezer tozarken, dilenirken hep görüyordum

O teyzelerden 1 tanede istanbulda var:) hastane önlerinde genelde oluyo... 3 sene önceydi eşimi aldım işten eve dönüyoruz. incirli durağında sağdan giderken 2 kadın el salladılar durduk dediler şu teyzeyi hastaneden çıkarmışlar haydarpaşa numuneye sevk etmişler yardım için taksi parası lazım 5 10 ne verirseniz dediler... arabada van tek kapı ama arkadaki kafesi sökmüştüm oturulabiliyor... hiç aklıma pislik falan gelmedi direk dedim atlayın hemen arabaya ben götüreyim sizi arka biraz rahatsız ama taksiyle uğraşmayın falan sonra bunlar yok mok mırın kırın biz taksiyle gideriz falan binmediler dedim heralde çekindiler eşimde var gerçi arabada sonra kızdım içimden ulan biz bu trafikte iyilik için karşıya geçmeyi göze alıyoruz bahçelievlerden haydarpaşa cennet gaaranti yani o saatte o trafikte:) sonra içime kurt düştü sibel dedim bunlar dolandırıcı idi herhalde ya falan oda boşver dedi sen iyilik yaptın onlar istemedi... 2 gün geçmedi iş icabı o zaman istanbul sokaklarıjnı çalıştığımızdan taksiciden beter her sokağa girip çıkarken vatn caddesi numunenin önünde gene bunlar... arabayı yanaştırdım sağa yanımda ekip arkadaşım bunlaar hemen sancaktan yanaştı indirdim camı daha bu hastane falan demeden o gün binmediniz incirliden buraya kadarmı gelebildiniz hadi atlayın bu sefer götüreyim demeden bunlar sanane beeee ne karışıyon falan dur dedim sen 2 dakka bekle hemen 155 aradım dedim vatan şubenin karşısındayım numunenin orda 3 dolandırıcı var vatandaşı dolandırıyor hemen vatandan ekip yollayın der demez 10 dakka gelmeden ekip geldi baktım bunlar topukladı hemen.. bunlardan çok var artık kimseye inanmıyorum... ekmek paraası isteyene fırından ekmek alıyom yol parası isteyene atla diyom arabaya sigara isteyene kullanmıyom sende bırak kanser yapıyo vs:)

işin ilginci geçen c3 le işe gittim kar tipi durakta millet bekleşiyo opelle yapamıyom tek kapı diye yanaştım durağa dedim mköye gidiyorum boş gitmeyim atlayın götüreyim üşümeyin birbirlerine baktılar tamda 4 kişi 2 bay 2 bayan hiçbiri binmedi... acaba mköy 2.5 tl desem binerlermiydi... millet güvenemiyor işte:(

işin ilginci geçen c3 le işe gittim kar tipi durakta millet bekleşiyo opelle yapamıyom tek kapı diye yanaştım durağa dedim mköye gidiyorum boş gitmeyim atlayın götüreyim üşümeyin birbirlerine baktılar tamda 4 kişi 2 bay 2 bayan hiçbiri binmedi... acaba mköy 2.5 tl desem binerlermiydi... millet güvenemiyor işte:(

Haklı insanlar, organ mafyası,insan ticareti, barda seni kandırıp organlarını çalan güzel kızlar (buz dolu küvette ,elinde 112 yi ara yazan notla uyandıgın hikaye), jetonlu telfonların jeton iade gözündeki zehirli iğneler ( bu devirde hala jetonlu telefon kaldıysa), sinema koltuklarına dik bırakılan AIDS lı enjektörler,markette eter koklattıgı kızı , hastalanan kendi kızıymış gibi taksiye atıp kaçıranlar...daha neler neler...net de dolaşan bu kadar korkunç hikaye varken, insanlar senin gibi iyi niyetli bir insanın aracına binmeye sence cesaret edebilirler mi :kop::kop:

Devir kötü tabi, insanlarda haklı

Geri