bu gazeteciler illet ya mükellefleri kandırıyolar bizim almak zorundasınız diye uyarıyoruz ama illa bi yolunubulup satıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürü benzer dolandırıcılıkla ben de karşılaştım;
Bir akşam işten eve dönüyorum Bursa/Setbaşına karşıma iriyarı bir herfi çıktı, elinde kocaman balta.Abi köyden geldim,oduncuyum işsizim, ekmek param yok, bana bir çorba parası ver, tabi adam berbat bie türkçe ile bunu söyledi ben anlaşılsın diye buraya düzgün yazdım.Akşam karanlığı, adamın elinde balta ,tırstım harbiden ama bu durumları bildiğim için kusura bakma dedim ilerledim,eleman arkamdan hiddetle ağabey ağabey deyip bagırarak gelmeye devam etti, dursam adam yapışacak durmadan devam ettim.
Akşam akşam başına bela...
Sonra bir teyze vardı ,hastanede hastaların giydiği beyaz bir gecelik gibi dandik bişey üzerinde yollarda dilenir para isterdi, teyzeyi 3 yıl kadar Bursanın farklı yerlerinde gördüm hep aynı taktik, hastayım evladım,para ver, teyzemi yemek yerken gezer tozarken, dilenirken hep görüyordum
işin ilginci geçen c3 le işe gittim kar tipi durakta millet bekleşiyo opelle yapamıyom tek kapı diye yanaştım durağa dedim mköye gidiyorum boş gitmeyim atlayın götüreyim üşümeyin birbirlerine baktılar tamda 4 kişi 2 bay 2 bayan hiçbiri binmedi... acaba mköy 2.5 tl desem binerlermiydi... millet güvenemiyor işte![]()