üç kağıtcılıkta son moda sanırım

arkadaşlar bu vatandaşlar çalıştığım tıp merkezini senede bir kaç kere böle ziyaret ederler yemek davetiyeleri adı altında çarpmaya çalışırlar ssk dan geliyoruz yaparak korkutup ne koparırsak ayağına getirirler işi

banane sizin gecenizden deyince ne olur ki?
gerçekten maliyeci falan da olsalar sorun mu çıkar işlerde?

Yok abi öyle bişey yapamıyorlar..Zorla maliye gazetesi satıyolar ara ara..5 6 lira istiyolar patron yok diyip gönderiyorum..Ama acayip israr ediyorlar.

maliye zaten böle bişile mükelleflerin karşısına gelmez ancak gazete felan satmak için gelir onda da almasan bişi olmaz sana gazetesini almadığın için inceleme felan gelmez sadece adamlar bozulur pis pis bakarak ayrılırlar

arkadaşlar böle tiplere önce nazikçe sonra şiddetle gerekirse küfürle savın başınızdan. Adamlar dolandırıcı. bu işten ekmek yiyorlar. Yanına yaklaşıp konuşmaya başladı mı % 50 kandıracak demektir. Tersleyin gelmesin arkadaşlar...

maliye zaten böle bişile mükelleflerin karşısına gelmez ancak gazete felan satmak için gelir onda da almasan bişi olmaz sana gazetesini almadığın için inceleme felan gelmez sadece adamlar bozulur pis pis bakarak ayrılırlar
yanlış bilgi olmasın.
maliye gazete falan satmaz.

ikisinide depoya çekin sonra bir güzel KDV yi peşin ödeyin:D

ya benim anlamadığım maliyeden emekli olacak bir kişi için davetiye bastırıp az da değil 200
lira istemişler, adamlardaki pişkinliğe bakın, üstelik adam da emekli olmuş işte ne güzel ikramiyesini,tazminatını da alır :D ya yalan olur da böyle de olmaz ki hoş gerçek olsa kime ne maliye emeklisinden anlamak mümkün değil,bunlar vergi hususunda ofsaytı olur düşüncesiyle kişileri sindirip akılları sıra para topluyorlar demek ki enteresan...

arkadaşlar az önce gizli numaradan biri aradı beni gelirler vergi dairesinde memur olduğunu belirtti .emekliye ayrılacak bir arkadaşları için gece duzenlendiğini ve bu gece için davetiye dağıtalacağını davetiye dağıtan arkadaşlarınında benim işyerimin olduğu bölgede olduğunu banada 2 adet gönderdiklerini söyledi davetiye bedeli ise 200 lira faturalı makbuz karşılığında teslim edeceklerini beyan etti ben gerek olmadığını söyledim ama ben arkadaşları göndereceğim diye ısrar etti bende buyur gönder çay ısmarlarım dedim kapattım telefonu .bunca yıllık vergi mukellefiyim ben böyle gece organizasyon davet görmedim.şimdi düşünüyorumda buda ayrı bi dolandırıcılık tekniği olsa gerek adamlar gerçekten maliyecimi değilmi bilemeyiz her ne kadar yaka kartları kimlikleri olsada şimdi gelir al başına püsküllü bela

keşke adamların numarasını ısteseydınız. bızde arayıp bağışta bulunurduk

arkadaşlar bekliyorum ne gelen var ne giden 3 ila 5 arası uğrayacağız dediler hala yoklar arayanda yok .maliye gazetesi olayına gelince almıyorum param yok diyorum gecen aylarda biri benden pişkin çıktı ne varsa ver dedi masanın üzerinde 2 lira vardı verdim gazeteyi bıraktı gitti

Geri