üç kağıtcılıkta son moda sanırım

gercekten maliyeyse başına ekşirler doğan grubu gibi incelemeye alırlar:D:D:D

aman dikkat

tanıdıklar işletmiştir...:) gelince tasnışırsınız :)

az önce aradılar yine gizli numaradan arkadaşlar sizin adresi bulamıyorlar bi tarif edermisiniz diye universitenin yanında dedim dedimde sordum sonra sizin bu organizasyondan maliyenin haberi varmı dedim .ben maliyeyi aradığım ve sordum boyle bir durum söz konusu nedir bunun doğruluk payı diye öyle birşeyin söz konusu olmadığını böyle şeylere itibar etmememizi söylediler dedim ve sizin isminizi sordular .söylediğimde biz araştırıp size geri döneceğiz dediler dedim.adam hiç birşey dememedi dinledi ve kapattı kapatırkende klasik olarak alo aloo aloo ses gelmiyor ayağına yattı kapattı

az önce aradılar yine gizli numaradan arkadaşlar sizin adresi bulamıyorlar bi tarif edermisiniz diye universitenin yanında dedim dedimde sordum sonra sizin bu organizasyondan maliyenin haberi varmı dedim .ben maliyeyi aradığım ve sordum boyle bir durum söz konusu nedir bunun doğruluk payı diye öyle birşeyin söz konusu olmadığını böyle şeylere itibar etmememizi söylediler dedim ve sizin isminizi sordular .söylediğimde biz araştırıp size geri döneceğiz dediler dedim.adam hiç birşey dememedi dinledi ve kapattı kapatırkende klasik olarak alo aloo aloo ses gelmiyor ayağına yattı kapattı

hehehe :D ben olsam biraz daha abartıp polisin şu an yerlerini tespit etmeye çalıştığını filan söylerdim :D

Kesinlikle para verme ve gelirlerse eğer hemen polisi ara. (Pek geleceklerinide zannetmiyorum ama) O zaman foyaları meydana çıkar. Bence kesinlikle dolandırıcı bunlar.

geçende şarj dinamosu için sanayideydim... Amcam giresunlu çok tatlı bi amca konuşuyoruz o anlatıyo ben gülüyom ben anlatıyom o gülüyo tam memleketi kurtarıp ekonomiyi doğrulturken içeri ... gazetesi aboneliği için bi eleman girdi daha .... gazete demeden amcam bi giydirdi buna çık dışarı çıııık batırdınız memleketi vs adam gık diyemedi sonra çağırdı "bak şahsına alınma patronlarına gıcığım başka iş için gelirsen her zaman gel ama o gazeteyle buraya gelme" dedi vaaay bee dedim içimden... işte içi dışı bir kimseden korkusu yok amcam beee dedim:) bende benzerini sevmediğim insanların suratına yaptığımdan çok ama çok hoşuma gitti... bu nedenle İlkerciğim sen doğrusunu yapmışsın tersle gitsin... sırnaşırlarsa uğraş dur sonra...

geçmiş olsun kardeşim memleket üç kağıtçılardan geçilmiyor..

her yerdeler ramazan davulcusu gelir ramazanda para ister üç gün sonra başkası gelir o para ister meğerki önceki gelen sahteymiş..

ptt cisi gelir davetiye dağıtır bir hafta sonra tekrar ptt ci gelir meğerse oda sahte çıkar

birileri arar çekiliş kazandınız der kontur yolla der hediyeni al..

arabanı park et arabanın içinde bekle 10 dakka geçmez birileri damlar kardeş memleketten yeni geldim açız para yok pul yok der.. vermessen dövmedikleri kalır polis de yanda öyle aval aval seyreder..

yeni levent 4.levent arasında böyle bir gurup var 4 kişi ikişer gurup halinde geziyorlar adamlar 3 yıldır aynı numarayı yapıyorlar memleketten yeni geldik para yok pul yok geçende adama dedim kardeşim 2 yıldır bana 20 inci gelişin ordaki esnafla konuşdum bunlar bir ayda 6-7 bin tl parayı bu yolla doğrultuyorlarmış. geceleri son model passata binip gidiyorlarmış..

yani memleket ne halde bir ara aradıkça kontur kazan muhabbetinden bir grup vardı yiğeni aradı kızın teki imdat deyip çığlıklar atıp teli kapadı yiğen bunu aradı kız çığlıklar atıyor arkadan erkek sesleri geliyor ölüceksin falan diye yiğeni 5-6 dakika oyaladıkdan sonra kapattılar yiğen numarayı polise verdi polise zaten numaranın yarısını verdi devamını polis söyledi bunalr dolandırıcı dedi siz aradıkça kontur kazanıyorlar dedi sizede iki misli fatura geliyor dedi.. sonra o uygulamayı kaldırdılar..

Bir sürü benzer dolandırıcılıkla ben de karşılaştım;

Bir akşam işten eve dönüyorum Bursa/Setbaşına karşıma iriyarı bir herfi çıktı, elinde kocaman balta.Abi köyden geldim,oduncuyum işsizim, ekmek param yok, bana bir çorba parası ver, tabi adam berbat bie türkçe ile bunu söyledi ben anlaşılsın diye buraya düzgün yazdım.Akşam karanlığı, adamın elinde balta ,tırstım harbiden ama bu durumları bildiğim için kusura bakma dedim ilerledim,eleman arkamdan hiddetle ağabey ağabey deyip bagırarak gelmeye devam etti, dursam adam yapışacak durmadan devam ettim.
Akşam akşam başına bela...

Sonra bir teyze vardı ,hastanede hastaların giydiği beyaz bir gecelik gibi dandik bişey üzerinde yollarda dilenir para isterdi, teyzeyi 3 yıl kadar Bursanın farklı yerlerinde gördüm hep aynı taktik, hastayım evladım,para ver, teyzemi yemek yerken gezer tozarken, dilenirken hep görüyordum

insanlar geçinmenin kolay yolunu bulmuş haram yalan dolan bakmaksızın insanların iyi niyetlerini ,saflıklarından korkularından yardım duygularından faydalanıp sömürüyorlar.çoğumuz sabahın köründe kalkıp akşam yarılarına kadar çalışıyoruz kimimiz okuyup adam olmak için kitap üstüne kitap yutuyor yemiyor içmiyor okuyor .sonra art niyetli dolanrıcının biri çıkıp sizi kandırıyor.ondan sonra gerçekten ihtiyacı olanlarda arada kaynıyor.böyle üç kağıtcıları ,ırza geçenleri,memleketi terorle bölenleri ,dini alet edenleri,çocuklara cinsel istismarda bulunanları taksim meydanında sallandıracaksın ibreti alem için bak bakalım bir daha çıkarmı.bugun idam gelsinmi deseler bu gibi şerefsizler için gelsin derim

bizim arkadaşa mesaj geldi geçen:D:D

türkcell li şu numaradan hattınıza 100 kontör yüklenmiştir diye standart mesaj var ya o
sonra binumaradan mesaj geldi ya yanlışlıkla size yolladım kontörü bana geri yollarmısınız diye
:D:D
bizim arkadaşta hattından 100 kontör yollamış geri.

sonra farkediyoki standart mesaj da kontör isteyen numaradan geliyo:D:D:D:D:D

aman dikkat beyler:D

Geri