üç kağıtcılıkta son moda sanırım

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar az önce gizli numaradan biri aradı beni gelirler vergi dairesinde memur olduğunu belirtti .emekliye ayrılacak bir arkadaşları için gece duzenlendiğini ve bu gece için davetiye dağıtalacağını davetiye dağıtan arkadaşlarınında benim işyerimin olduğu bölgede olduğunu banada 2 adet gönderdiklerini söyledi davetiye bedeli ise 200 lira faturalı makbuz karşılığında teslim edeceklerini beyan etti ben gerek olmadığını söyledim ama ben arkadaşları göndereceğim diye ısrar etti bende buyur gönder çay ısmarlarım dedim kapattım telefonu .bunca yıllık vergi mukellefiyim ben böyle gece organizasyon davet görmedim.şimdi düşünüyorumda buda ayrı bi dolandırıcılık tekniği olsa gerek adamlar gerçekten maliyecimi değilmi bilemeyiz her ne kadar yaka kartları kimlikleri olsada şimdi gelir al başına püsküllü bela

Umarım düşündüğün gibi değildir..Yinede peşinen geçmiş olsun diyorum..Dikkat et..!

dikkat et sakın para verme on numara üç kağıt

o daha anlatırken benim aklıma kontor isteme olayları vardı bi ara bi an o geldi aklıma tanımadığım etmediğim adam banane emekli olacak insandan ayağı kayarda gelirse al başına bela şimdi

Maliyeden kimse bu tür işlerle uğraşmaz arkadaşlar.
Bunlar dolandırıcılık teknikleri.İnsanların çekindiği kurumların adını kullanıyorlar kasıtlı olarak.

Maliyeden kimse bu tür işlerle uğraşmaz arkadaşlar.
Bunlar dolandırıcılık teknikleri.İnsanların çekindiği kurumların adını kullanıyorlar kasıtlı olarak.
çok şükür allaha çekindiğimiz bi nokta yok herşeyimiz tam daha gelen giden olmadı işim vardı dışarıda gitmeyeceğim hırsla gelecek arkadaşları bekleyeceğim bakalım ne olacak

beklemeye gerek yok.genelde gazete dergi satmak için veya davetiye satmak için maliyenina dını kullanırlar.
bu tür bir durumda kimliğini göstermesini isteyin.eğer gerçekten görevliyse ve görevi dışı bir işlemle ilgili geliyorsa bilgilerini defterdarlığa veya başkanlığa bir dilekçeyle iletip şikayetçi olabilirsiniz.
yardım gerekirse ö.m at:D

Az önce babamada sordum,bunca yıllık muhasebeci oda öyle birşey duymamış.Yaka kartı da kimlik de gösterseler para felan verme abi.Dolandırıcılıkta sınır yok, kimlikte yaka kartıda yapar bu adamlar.

İlker ben telefonumu gizli-özel aramalara kapattım. Benim hiç kimseden gizlim saklım yok, telefonumu da aradığım kimselerden asla gizlemem o nedenle beni arayanların da benimle aynı şartları taşıması lazım. Çaldır kapatlara geri dönmem, ödemeli aramaları kabul etmem. Galiba çok cins biriyim :).

Ne olursa olsun para verme azarla gitsinler.

Geri