Twinport modellerde triger değişimi

efe topdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam 2004 model opel astra elegans twinport 1.6 52000 km de triger değişmemiş .60000 km beklemem gerekiyormu yoksa değiştirmelimiyim. Twinport modellerde süreye bakılmaksızın 60000 km de triger değişir diye duydum doğrumudur.

Arkadasim bilinen 60bin km de triger degisir...
laikin burasi türkiye önceki km ile mi oynar hormu kullanir birsey diyemiyecegim,degistirisen iyi olur icin rahat eder...

ikinci el aldıysan ve aracını uzun süre kullanacaksan değiştir

deyiştirrr yedi sekiz binin hesabınııı yapmaa zamanını beklemeee

twinportlarda zincir degilmiydi yaw kayiş yerine.. :S

benim aracımda kayış var...

He hocam 4 sene yada 60bin. Senede 15 bin km yapılmasını normal karşıladıkları için 60 bin demişler. ben sifir almıştım astra classic 19 500 de daha. 4 cü sene bittiği için gittim değiştirdim sanayıde. 165 ytl triger seti. 80 işçilik. devirdaim iyi dedi gerek yok değiştirmeye oda 85 ytl miş. V kayış v egergi rulmanıda değiştirdi usta. Onlarda 60 ytl civarı olması lazım. v kayış 20 ytl idi en son hatırladıgım kadarıyla. Bence değiştir çokta pahalı birşey değil triger kayışı 30 dakkada söküp takıyor usta. Subapların eğilmesin kopması epey bir masraf açar. En az 600 800 ytl silindirler delindiyse yada ust kapak hasar görürse 2bin ytl filan olur kanımca..

tirger kayışı continental taktırdım birde ino vardı. Usta servisten ayrılmış zaten gm de continental alıp gm paketıne koyuyor zaten demişti.

Geri