Türk teknelerinde neden YABANCI BAYRAK dalgalanıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
malesefkiiii;

o miktar her gecen iktidarda giderek küçüldü küçüldü ve varlıklarımız tükendi :rolleyes: resmen sömürüyorlar milleti .

üzgünüm.2-3 yıl sonra parlementoya girebilirim:)beni seçin düzeltiyim hepsini.opele özel vergi indirimi?hoş olmazmı :):):)

olur valla meclis genç olsunda rakipte olalım.laf dalaşı bile zevkli olur:)

Beklerim bir sonraki seçimlerde sizide meclise:):)

tabiki az yaksın istiyoruz ama bunun devlete bi zararı mı var?

Tabiki devlete zararı var ?Benzinli alsan daha çok yakıt tüketecek ve vergisi daha fazla olan benzin almak zorunda kalacaksın...Dizel kullandığın için hem daha az yakıt sarfediyor hemde vergisi daha düşük olan bir yakıt türü tercih ediyorsun..Dolayısı ile devletimiz zarar görmüş oluyor... :):)

Şaka bir tarafa bende skyeye'nin dediği gibi vergi vermemek için yasal bir çözüm bulabilsem ödemem..Çünkü ben maaşla çalışan bir insan değilim..Sadece bordrolarda görünen zart zurt vergilerini ödemiyorum devlete..KDV,STOPAJ,GELİRLER VERGİSİ VS.VS.VS...Ben bunları topladığım ve ödediğim ve masrafları ödediğim zaman cebime kalacak para bu ödediğim vergilerin çeyreği kadar bir miktar cebime kalırsa (nadiren kalır oda ) şükrediyorum...

Yol var çukur dolu,Hasane var yeterli doktor yok,Hangi devlet dairesinde işini kolaylaştırmaya çalışma girişimi var,Kapkaçtan korunmak isteyen bayanlar için emniyet öneri veriyor..Çantalarınızı yol tarafında değil diğer tarafta taşıyın..İşte şöyle tutun böyle tutun..Ama merak etmeyin kafanız rahat olsun ben sizi korurum bu benim görevim demiyor ?Daha saysam çok şey çıkar..

Herşey yarım herşey yanlış..İşçi patronundan daha çok vergi veriyormuş ? Hani bu vergilerin geri dönüşü? Hani hizmet ? Vergi vermenin bi anlamımı var bu ülkede ?Bence yok...

amerikan filmlerinde sevilen karakter bir şekilde "ben vergisini ödeyen bir amerikan vatandaşıyım" der. Vergisini ödemek her amerikan vatandaşının kutsal görevidir. Bu bir şekilde izleyiciye bilinçaltına yerleştirilir. Ama bizde vergi kaçırmak öğünç kaynağıdır.
Ve şu anda amerikanın bulunduğu konum ve türkiyenin bulunduğu konum aşikar
bu iş ferdi olarak başlar herkes kendi çapında vergisini ödesin ödemeyenleri değilde ödeyenleri örnek alınsın

Geri