yok kardeşim çok yanlış bişey bence hem ödesin hemde TÜRK BAYRAĞI taksın o tekneyi almayı biliyor.Ona para buluyorda vergiye mibulamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi olayı abartmaya gerek yok, suçluyu yanlış yerde arıyorsun.Bence parayı bayrağa tercih eden Maliye Bakanlığı, buna mecbur bırakılan vatandaş değil.
1- Yüzde 8 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV),
2- Yüzde 18 Katma Değer Vergisi (KDV),
3- Her yıl ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)
Lütfen yani...![]()
Tamam sen de haklısın tabi ama yine de biraz daha fedakarlık yapılabilir aslında mesela ben şahsen o kadar param olsa ve öyle bir teknem olsa elin gavurunun bayrağını dalgalandırmam şahsen ...
:good:aynen katılıyorumBayrağı paraya tercih ediyorlar demekki yazıklar olsun başka hiçbirşey demiyorum ...![]()
![]()
![]()
Abi olayı abartmaya gerek yok, suçluyu yanlış yerde arıyorsun.Bence parayı bayrağa tercih eden Maliye Bakanlığı, buna mecbur bırakılan vatandaş değil.
1- Yüzde 8 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV),
2- Yüzde 18 Katma Değer Vergisi (KDV),
3- Her yıl ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)
Lütfen yani...![]()
:good:aynen katılıyorumyok kardeşim çok yanlış bişey bence hem ödesin hemde TÜRK BAYRAĞI taksın o tekneyi almayı biliyor.Ona para buluyorda vergiye mibulamıyor
:good:aynen katılıyorum
iyide abi okadar para sayıyorlar vergi ödemek zor geliyor.inanın tekne alan birinin bu vergilerden etkileneciği zerre kadar sanmıyorum.bir araştırma vardı işçiler işverenlerinden daha fazla vergi veriyor bu ülkede.bizler her adım başına vergi veriyorsak (etimiz ne budumuz ne? ) o krallar gibi adamların vergilerini tıkır tıkır verip TÜRK bayraklarını gönderlerine çekmeleri lazım bence...
Birkaç Türk Atasözü
Oyuna giren kol sallar...
Denize giren ıslanır...
Demirden korkan trene binmez...
Serçeden korkan darı ekmez...
:good:aynen katılıyorum
:good: :rockpara babalarının vergi kaçırmak için böyle bir şeye cüret etmelerini meşru kılmaz!!!
+1950+dipnot= bu ülkede zaten sayın maliye bakanının eşi amerikan bayraklı tshirt giyerek nekadar amerika sevdalısı olduğunu göstermiştir.her fırsatta gazetecilere ingilizce cevap vermeye çalışmasıda cabasıdır...