Türk teknelerinde neden YABANCI BAYRAK dalgalanıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok kardeşim çok yanlış bişey bence hem ödesin hemde TÜRK BAYRAĞI taksın o tekneyi almayı biliyor.Ona para buluyorda vergiye mibulamıyor

Abi olayı abartmaya gerek yok, suçluyu yanlış yerde arıyorsun.Bence parayı bayrağa tercih eden Maliye Bakanlığı, buna mecbur bırakılan vatandaş değil.

1- Yüzde 8 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV),

2- Yüzde 18 Katma Değer Vergisi (KDV),

3- Her yıl ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)

Lütfen yani... :)

Tamam sen de haklısın tabi ama yine de biraz daha fedakarlık yapılabilir aslında mesela ben şahsen o kadar param olsa ve öyle bir teknem olsa elin gavurunun bayrağını dalgalandırmam şahsen ...

iki yaklaşım da doğru

Bayrağı paraya tercih ediyorlar demekki yazıklar olsun başka hiçbirşey demiyorum ... :( :confused: :mad:
:good:aynen katılıyorum

Abi olayı abartmaya gerek yok, suçluyu yanlış yerde arıyorsun.Bence parayı bayrağa tercih eden Maliye Bakanlığı, buna mecbur bırakılan vatandaş değil.

1- Yüzde 8 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV),

2- Yüzde 18 Katma Değer Vergisi (KDV),

3- Her yıl ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)

Lütfen yani... :)

iyide abi okadar para sayıyorlar vergi ödemek zor geliyor.inanın tekne alan birinin bu vergilerden etkileneciği zerre kadar sanmıyorum.bir araştırma vardı işçiler işverenlerinden daha fazla vergi veriyor bu ülkede.bizler her adım başına vergi veriyorsak (etimiz ne budumuz ne? ) o krallar gibi adamların vergilerini tıkır tıkır verip TÜRK bayraklarını gönderlerine çekmeleri lazım bence...

Birkaç Türk Atasözü

Oyuna giren kol sallar...
Denize giren ıslanır...
Demirden korkan trene binmez...
Serçeden korkan darı ekmez...

yok kardeşim çok yanlış bişey bence hem ödesin hemde TÜRK BAYRAĞI taksın o tekneyi almayı biliyor.Ona para buluyorda vergiye mibulamıyor

iyide abi okadar para sayıyorlar vergi ödemek zor geliyor.inanın tekne alan birinin bu vergilerden etkileneciği zerre kadar sanmıyorum.bir araştırma vardı işçiler işverenlerinden daha fazla vergi veriyor bu ülkede.bizler her adım başına vergi veriyorsak (etimiz ne budumuz ne? ) o krallar gibi adamların vergilerini tıkır tıkır verip TÜRK bayraklarını gönderlerine çekmeleri lazım bence...

Birkaç Türk Atasözü

Oyuna giren kol sallar...
Denize giren ıslanır...
Demirden korkan trene binmez...
Serçeden korkan darı ekmez...

+dipnot= bu ülkede zaten sayın maliye bakanının eşi amerikan bayraklı tshirt giyerek nekadar amerika sevdalısı olduğunu göstermiştir.her fırsatta gazetecilere ingilizce cevap vermeye çalışmasıda cabasıdır...

sistemin bozukluğu vatandaşın şuçu yok

tabiki sistem yanlış.sistemde olan garibana oluyor.bu para babalarının vergi kaçırmak için böyle bir şeye cüret etmelerini meşru kılmaz!!!

hiç şimdi o kadar paraları var vergi vermek zor geliyo demeyin.bizde 50 milyara araba alıyoruz ama yılda vercegimiz 2 milyar benzin parası cok geliyo diye dizelini alıyoruz yada küçük motorlu alıyoruz dimi.50.000 liraya araba almış bir kişi yılda 3000ytl veremezmi sizce.verebilir.bence aynı sey.300.000 ytl lik bir tekneye bu devlet yılda 10-15 lira vergi alırsa bende takarım herkezde takar yabancı bayragı.bu haksız bir vergidir bence.

Devletİn Acİzlİgİnden Baska BİŞey DeĞİl HİÇ BİŞeyİne Sahİp Cikmadigi Gİbİ Para İÇİn Teknelerİnde Yabanci Bayrak Tasittiran Bence Devlet. Gene Ayni Devlet Bİze AtatÜrk'Ün Resmİnİ Ve TÜrk BayraĞini Daİrelerden Kaldirilmasini İsteyen Avrupa Bİrlİgİne Deyİm Yerİndeyse Yalvariyor Olaylara GenİŞ Bakalim Bİraz LÜtfen

+dipnot= bu ülkede zaten sayın maliye bakanının eşi amerikan bayraklı tshirt giyerek nekadar amerika sevdalısı olduğunu göstermiştir.her fırsatta gazetecilere ingilizce cevap vermeye çalışmasıda cabasıdır...
+1950
:rock

Geri