Turbo kesme

Gürkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selün Aleyküm Arkadaşlar Bizde Opel Astra h 2008 model 166.000 km'de aracımız yolda normal devirde giderken (vitesler 3000 devirde attırılıyor)birden arıza ışığı yakıyor ve turboyu kesiyor ve sonra haliyle araç 3000 devire zor geliyor bu turbo kesilmesi neyden kaynaklanabilir bana bilgi verir misiniz Şimdiden Teşekkürler.

selonoid valften yapabilir

Aynen peki bu selonoid valfi temizlencek mi yoksa degişcek mi ?

Öncelikle en güzeli Arıza kodu,yani ucuz parça değil,sonrası ile selenoit valfın vakum hortumları eklemleri kaçak varmı? ikinci sorun için değişeceksin temizleme olmuyor

kaçak olup olmadığını bilmiyorum , arıza koduna bakmıştım yine selenoid valfi arıza diye bir şey çıkmıştı artık bi ustaya göstercez

Değişeceksin o zaman kendinde yaparsın 120tl parça ;) elin yatkın ise

aaa 120 tl mi selenoid valfi o kadarsa değiştiririm o zaman :)

aynı sorun bende 15 gün once oldu servise gittim kesin valftan dedi .150 tl ye degıstırdı ertesı gun yıne aynısı oldu ısıgı sondurmeden aynı sekılde servıse goturdum ...bı parcayı degıstırdı ama ısmını soylemedı aynı aracla olan bı parcayı degıstırmıs .benımkını ona onunkını bana takmıs su an o sorun olmadı bı daha ...ama ne degıstırdıgınıde soylemedı be kardesım :) ama valf degıldı cunku yenısı cıkarıp eskısını gerı takmıstı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:46 ----------

ama söyle yaparız ıstanbuldaysan benım ozel servıse goturursun .sonucta neden yaptıgını biliyor hemn cozer pahalı bısey olucagını sanmıyorum olsa 150 tl ustune para ısterdı ...

ama söyle yaparız ıstanbuldaysan benım ozel servıse goturursun .sonucta neden yaptıgını biliyor hemn cozer pahalı bısey olucagını sanmıyorum olsa 150 tl ustune para ısterdı ...

Artık diğer müşteri aracının parçası arızalı olduğundan, ondan ister.

aynı sorun bende 15 gün once oldu servise gittim kesin valftan dedi .150 tl ye degıstırdı ertesı gun yıne aynısı oldu ısıgı sondurmeden aynı sekılde servıse goturdum ...bı parcayı degıstırdı ama ısmını soylemedı aynı aracla olan bı parcayı degıstırmıs .benımkını ona onunkını bana takmıs su an o sorun olmadı bı daha ...ama ne degıstırdıgınıde soylemedı be kardesım :) ama valf degıldı cunku yenısı cıkarıp eskısını gerı takmıstı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:46 ----------

Demek ki aracı servise birakip gitmemek ve serviste de aracın basından ayrılmamak lazım. :)

Geri