Turbo hortumundan yağ gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polat46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

polat46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim 2006 model opel corsa 1.3 cdti var var ve turbonun çıkışındaki hortumdan yağ geliyor. turbo ustasına götürdüm turbonun sağlam oldugunu söyledi. arabanın yağını ölçtü ve fazla oldugunu bu yüzden yağ kustugunu söyleyip yagını eksiltti biraz. Bu konuda bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim. çünkü içim hiç rahat degil

yanlış yönlendirmiş olmayayım ama turbonun yağ çekmesi diye bir durumla karşılaşmıştım ve çok sıkıntılı arızalar meydana getiriyor,bence genel bir bakımdan geçirmeniz sağlıklı olur

en kısa zamanda servisine gitmeyi düşünüyorum. teşekkürler

benim 2006 model opel corsa 1.3 cdti var var ve turbonun çıkışındaki hortumdan yağ geliyor. turbo ustasına götürdüm turbonun sağlam oldugunu söyledi. arabanın yağını ölçtü ve fazla oldugunu bu yüzden yağ kustugunu söyleyip yagını eksiltti biraz. Bu konuda bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim. çünkü içim hiç rahat degil

bende de öle bir sorun var ortumdan yag atıyor ama çok fazla değil banada motordaki fazla yagı atıyor diyorlar ama biride turbo gidici dediler ama şuanda sorunla karşılaşmadım daha..servisden sonra bilgilendirirsen seviniriz..

slm arkadaşlar bende 2005 opel 1.3 cdti enjoy var.Dün arabayı yıllık bakıma götürdüm,arabayla ilgili yapılan işlemlerde motor yağı kısmında d.motac motor yağı 0-40 vectra-c yazıyo ayrıca polen filtresi vec.c-cor/com yazıyo.Bu bilgileri anlamadım corsa arabaya vectra ürünü koymak doğrumu yada uygunmu bilgilendirirseniz sevinirim

yanlış yönlendirmiş olmayayım ama turbonun yağ çekmesi diye bir durumla karşılaşmıştım ve çok sıkıntılı arızalar meydana getiriyor,bence genel bir bakımdan geçirmeniz sağlıklı olur

Evet kardesim hakli...

Az nemli bir sekilde yagli olmasi normal...ama fazla yag varsa turbo yazaklari gitti gidiyor..

Geri