Merhabalar ,2006 model Opel Astra G 1.6 Twinport aracım var .Anahtar resimli arıza ışığı yanmıştı manifolttan olduğunu söyleyip temizlediler ama ısık tekrar yandı usta sıfırının cok pahalı olduğunu söyledi ve böyle bir problam olmayacağını söyledi yaklasık 5 yıl böyle kullandım.ve motor arıza ışığı yandı geçen gün. motor arıza ışığım yanmasından dolayı aracımı cihaza bağlattım ve manifoltta arıza olduğunu gösterdi. silkeleme ve titremede yapıyordu . parcanın alınması gerektiğini söyledi usta . parçanın ikinci elini( 2 parçadan oluşuyor ) bulgaristan haskovadan Türkiye şartlarına göre çok uygun bir fiyata aldım( aklınıza gelecek her türlü parça mevcut orada opel ile ilgili ). usta manifoldu söktüğünde içinde yaklaşık 1 lt ye yakın yağ vardı. usta beni tatmin edecek bir cevap veremedi. bu yağ nereden gelebilir. başka bir yerde de sorun varmıdır. aracım eskisi gibi sorunsuz oldu parca takılınca . ama bu yağ beni düşündürüyor. bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. daha önce yağ eksiltmeden dolayı bir kez 1 lt yağ ekletmiştim.