genelde ön camamı taktı kafayı dostum ???
Bak şimdi sen böyle yazdın ben yine yarın aksesuarcıya gidip çay içip geleceğim
Bak şimdi sen böyle yazdın ben yine yarın aksesuarcıya gidip çay içip geleceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun olmaz tabi.. Sözüm meclisten dışarı, bu araçları genelde godomanlar tercih ettiği için, polisler aman içinden siyasi biri yada onun akrabası, tanıdığı çıkar diye durdurmaya yada filme cart curta bişey demeye yemiyo bi tarafları
esas ona yazacakArkadaşla giderken filmden çevirdi yanımızdan o sırada siyah bi a5 geçti camları arabadan daha siyah onu niye durdurmuyorsunuz dedim onun babası zengin dedi.
Merhaba
geçen hafta aracıma film kaplattırdım bagaj ve küçük camlar 35numara koyu ön kapı camları 20 numara hafif film ön camda ise yok.
2gün önce polis yanıma geldi ve filmlerin yasak olduğunu söyleyip 128ytl 30.1b den ceza kesti sanayide bir sürü dükkanın yaptığını trafiktede bir sürü aracın filmli cam kullandığını söyledim ben gördüğüme keserim dedi
sürücünün görüş açısını engelliyormuş.Fabrika çıkışı veya ruhsata işli ise ceza kesmiyorlarmış.Onların görüş açılarını engellemiyor mu dedim cevap veremedi bir daha görürsem 2 katı 128TLx2 ceza yersin dedi.
Filmciye gittim hani birşey olmazdı dedim yasal olarak birşey yapamaz ,ben günde en az 5 araca kaplıyorum buraya hiç polis gelmedi dedi. kesilen ceza süs ve aksesuar kapsamında.
Şİmdi hevesim kaçtı ben araca ekstradan ne yaptırsam polisle mi papaz olacağım
tuningle uğraşanlar bu duruma karşı nasıl önlem alıyor merak ediyorum