Ttnetin Yaptiği Işe Bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 14,99 aylık kampanya var.üstelik modem hediye.eeeeee sen yararlanamazsın.eski abonesin.yeniden abonelik olmaz.senelerce ben eski müşterin olarak sana para ödedim.daha bana kolaylık sağlayacağına ceza.....TÜRKİYE tezatlar ülkesi.böyle haksızlık olurmu arkadaşlar...eski aboneler cezalandırılırmı?ARKADAŞLAR BUNA TEPKİ GÖSTERELİM.Fikirleri olan yazsın.. ne yapabiliriz. HERKESE EŞİT HAK.....:good:

Bu kampanya ile hedeflenenden fazla üye protesto olarak üyeliğini iptal ettirirse mesaj yerine ulaşmış olur.Gerçi o zaman da smile adsl'e geçeceğiz, onun da altyapısını TT sağlıyor, değişen bişey yok...

yollar yürümekle aşınmaz zihniyeti ile büyütülen bir toplumuz.sesini istediğin kadar duyurmaya çalış ama duyan olmazzki.en sağlamı komple iptal ettircen amaaa yine fatura bize çıkacak.başka bir önerim ttnet e email yollamak.protesto amaçlı.ama dediğim gibi ne kadar yüksek sesle bağırırsan o kadar sağır oluyor kulaklarııı

Yok özlelleştirme yok bilmem ne derken yine olan vatandaşa sana-bana oluyo yani. Sonuçta düzen değişiyo ama .. gerisi malum. Kapatsakta bi sonuç alamıyacağımız kesin. Yokki bi alternatifi

benim kablo modem çokta memnunum adsl de bazı sorunlar oluyormuş yavaşlama fln sabit ücret sınırsız hemde sizinn adınıza üzüldüm...

elimiz kolumuz bağlı....:( :( :(

üyelik iptal etsek gene zararlı biziz...yeniden üye olsak oda olmuyomuş...

elimiz kolumuz bağlı....:( :( :(

üyelik iptal etsek gene zararlı biziz...yeniden üye olsak oda olmuyomuş...

:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::help::cry:

işin dışkısı çıktı yavaşlığı bi yandan fiyatı bir yandan şimdi de ikinci sınıf üye olduk görüyosunuz arkadaslar işlerin tekel olması ne kötü

Tamamen adsl'si olmayanlara yönelik bir üye arttırım politikası.Ama Karl Marks ve Max Weber bu işe hiç de olumlu bakmazdı...

Tamamen adsl'si olmayanlara yönelik bir üye arttırım politikası.Ama Karl Marks ve Max Weber bu işe hiç de olumlu bakmazdı...
evt katılıyorum herkesi internetle tanıştırmak için yapılan kampanyalar sonuçta kampanya ve bitecek herkes aynı tarife olacak :good:

Geri