Ttnetin Yaptiği Işe Bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normaldir... sessiz kalmaya devam etmek istiyorum.Şimdi hakkım yoksa Kul Hakkım var.ÖDEYEMEZLER....

Ben 2 senedir adsl kullanıcısıyım..Hep düzenli olarak sayaçtan kontrol ederek kotayı aşmamaya çalışıyordum fakat mayıs ayında kotayı aştım ve 4,440 gb oldu..Sanıyorum burdaki fazlalık 440 mb değilmi?? gelen fatura ise 37 ytl oldu..bu nasıl iştir acaba??Bu Türk Telekom satıldı yabancılara ama bari içideki Türk kelimesini kirletmesinler......

Bakın çocuklar, elli yaşında olmamın tecrübesiyle üstüne basa basa şunu söylüyorum. Hani diyoruz'!ya İşte hep beraber olalım sesimizi yükseltelim şööle yapalım bööle yapalım. Olmaaaaaaz, niye olmaz biliyormusunuz, İNSANOĞLU SADECE KENDİYLE İLGİLİ KONULARDA MENFAATLERİNE DOKUNULDUĞUNDA SESİNİ YÜKSELTİR. BU'da HİÇ BİR ZAMAN NETİCE VERMEZ, ÇÜNKÜ AZINLIKTA KALIR. Bilmem anlatabildim'mi. Eğer sadece benim canımın yandığı halde sende benim yanımda oluyorsan işte o zaman bu iş tamam demektir....

KESİNLİKLE KATILIYORUMM...80'den sonra ne yazık ki ideoloji kalmadı toplumda. ve bir araya gelip ses getiremiyoruz.. Benim tavsiyem..

ATO(Ankara Ticaret Odasına) herkes mail atsın. onların guclu bir tuketici koruma ekibi var.. kesinlikle ses getirir eğer buradaki herkes aynı şekilde mail atarsa.. sinanaygun@atonet.org.tr mail adresi .. ben attım maili mi sıra sizlerde..

hakLisin Aynisini Banada DediLer Eski Kullanicilar Yararlanamaz Dİe....

Arkadaşlar ben de 2 yıldan fazladır sınırsız 256 kullanıcısıydım. Bu kampanya yüzünden 10 gün önce kendi adıma olan hattı iptal ettirip, eşimin üzerine telefon hattı aldım, ve o hat üzerinden yeni başvuru yaptım. 49 ytl sınırsız ücret, 24.99 a düştü 1 günde :D
tavsiye ederim. Sistemi değiştirmek değil, sistemi nasıl kullanacağımızı düşünelim bence. TT yerliyken de aynıydı, yabancı olunca daha kötü olacağı belliydi. Zaten benim asıl korkum, 6 ay sonra herkesin fiyatlarına zam olacağı.

Geri