Ttnetin Yaptiği Işe Bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hep beraberi smile adsl e geçme kararı alırsak bende uyarım.belki onlar değerimizi anlar:)

bu resmen cezalandırma ben adsl i martta aldım 2 sene kullancam die de kontrat imzaladım bu kampanyadan önce alanların işi daha da kötü

bu iş tek el den yürüdükce hiç bişey gösteremezsin ne etki ne tepki

istedikleri kadar indirim yapıyoruz desinler yinede dünyanın en pahalı internetini biz kullanıyoruz

ya bven kampanyalara bişe demiyorum yaa abi samsunda internet ağı yok ya ağ faln kalmadı ben 2 sene önce başvurduğumda 3 ay sürdü sadece telefon hattını internete açmaları bağlamayıda işi uzatmadan bitirmek için kendim yaptım ama şu günlerde yoğun başvuru sayesinde interneti resmen vardiyalı kullanıyor samsun hattan düşen düşene yan komşu hattan düşüyo ben internete ancak girebiliyom ben girdikten sonra yan komsu internete girmek için benm hattan düşmemi bekliyo ya rezalet kısacası bu apartmandaki olayı koca bir şehir için düşünürsek olay çok daha büyük bi noktaya geliyo bi çözüm bulsunlar buna
(ayrıca isviçredeki arkadaşlarım burda reklamlarda interJET diye tanıtılan internet hızının(1024 kphz) isviçrede 1 saniye bile tahamiül edilemeyecek kadar düşük bir hız olduğunu söyledi hemde bizim gibi fazla parada ödemiyorlar internete)

Smile adsl de 19 ytl düşürmüş....Gerçekten olan bize oluyo.. ben 2005 kasımdan beri kullanıyorum. bu arada şehirçi telefon görüşmelerine yapılan zamdan dolayı tüketici hakları şikayette bulunmuş...haberinz olsun..

Smile adsl de 19 ytl düşürmüş....Gerçekten olan bize oluyo.. ben 2005 kasımdan beri kullanıyorum. bu arada şehirçi telefon görüşmelerine yapılan zamdan dolayı tüketici hakları şikayette bulunmuş...haberinz olsun..

benj telefonu kullanmıyom belki aylık 5 dakika ama 30 35 ytl den aşagı gelmiyor..

hergün devlete ödedigimiz paraların karşılıgını arıyorum ne yollarda ne diger hizmetlerde yok bulamıyorum alt yapı yok parası var asvalt degişicek onun bile kaldırım vs parası adı altında belediye 850 ytl para istiyor iki yıldır ama ... alır

güleriz aglanacak halimize bataklıktayız çırpınsak batıyoz valla

benn bi yoll bulduuuuummm...

bizim alt katda babannemler oturuyor...bizim interneti kapattırıp alt kattan wireless la bağlanacağımmmm....

nasıl fikir amaaa.... wireless modemli 4 GB bağlantının aylık fiyatı 20 ytl,normal modem ile 15 ytl...

yani benim için yılda 120 ytl kar...

etrafınızda internet bağlantısı olmayan samimi komşularınız varsa onlardan da rica edebilirsinz....

Son düzenleme:
Bakın çocuklar, elli yaşında olmamın tecrübesiyle üstüne basa basa şunu söylüyorum. Hani diyoruz'!ya İşte hep beraber olalım sesimizi yükseltelim şööle yapalım bööle yapalım. Olmaaaaaaz, niye olmaz biliyormusunuz, İNSANOĞLU SADECE KENDİYLE İLGİLİ KONULARDA MENFAATLERİNE DOKUNULDUĞUNDA SESİNİ YÜKSELTİR. BU'da HİÇ BİR ZAMAN NETİCE VERMEZ, ÇÜNKÜ AZINLIKTA KALIR. Bilmem anlatabildim'mi. Eğer sadece benim canımın yandığı halde sende benim yanımda oluyorsan işte o zaman bu iş tamam demektir....

Geri