triyer kayışı yan sanayimi alsam

gsı osman

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar triyer setini komple yenilemeyi düşünüyorum yansanayi alsam bir sakıncası olurmu acaba yada yan sanayi taktırıp şikayeti olan varmı araç 95 astra gsı fsı

.

o koparsa ne oluyor biliyosun değilmi kardeş?

risk alma o parçada!

triger seti için motor en önemli parçasıdır diyebilirim. yan sanayi almak riske atmak demektir. kesinlikle alma derim.

yan sanayi derken kayış continental ise continental dünyaca tanınan bizde az tanınan adi diye tanımlanan fakat sitesine girip incelersen kalitesi hakkında bilgi alabileceğin iyi bir markadır. bunun harici diğer markaları bilemem. opel gm marka kullanır. corsa 1.7 dti ların orjınal kayıstada ısuzu yazar...

yan sanayi derken kayış continental ise continental dünyaca tanınan bizde az tanınan adi diye tanımlanan fakat sitesine girip incelersen kalitesi hakkında bilgi alabileceğin iyi bir markadır. bunun harici diğer markaları bilemem. opel gm marka kullanır. corsa 1.7 dti ların orjınal kayıstada ısuzu yazar...

opel de satın alıp üstüne gm basıyor. bosch dan vs. gm kayış aslında continental olabilir yani. 1.7 ler kayışlımı ya ???

osmancım al orjinalini tak şakaya gelmez walla

trigeri serviste değiştirmek en garantisi bir sorun olduğunda parçacı ustadan; usta parçadan der sıyrılır karşında muhattap bulamazsın

orjinal en güzeli, biraz daha fazla ödersin, kafan rahat olur

opel de satın alıp üstüne gm basıyor. bosch dan vs. gm kayış aslında continental olabilir yani. 1.7 ler kayışlımı ya ???

1.7 dti diesel 2003 ler kayışlı ve orjinal kayışta ısuzu yazıyor... bagajımda duruyor hala :)
zaten opelın bıldıgım kadarı ıle kayıs uretımı yok dedıgın gıbı damga basıyor ustune. taktırırken garantı al... yetkılı servısler cok pahalı ama garantılı ıste. ben ozelde taktırdım ayrı...
forumda guvenılır oldugunu dusundugum arkadaslar var. ısım vermem ayıp olabılır. dıgerlerını tanımadıgımdan dolayı...
aslında bu arkadaslar bı baslık altında fıyatlarını yazsalar garantı durumlarını falan bızde onlara kazandırsak işin basında durup seyretmenın zevkını tatsak. yerı gelınce 13 14 u uzatsak :)
hepsı sagolsun buradan bıze fıkır verıyorlar...
bu arkadaslarla temasa gecın derım ben...
benımde 90000 baakım geldı bu arkadasların fıyatlarını baklıyorum acıkcası...

Geri