HAH ozur dilerim .
Ben sadece Trigerinizin degismesi adina Degistirmelisiniz demistim.
Bakin ozel servis icin :
kullanmis oldugu parcalar KABUL EDILIR TUV ISO sertifikali ise.
Parcalari sizinle birlikte gidip parcacidan aliyor veya sizin adiniza getirtip gozunuzun onunde aciyor ise.
sizinle konusurken gerekli bilgileri verebiliyor ise.
bir vida kayboldugunda amannnn nolacak surda biyerlerde vardi onu takarim mantigini yapmiyor ise.
ADAM Gibi sente ayari yapabiliyor Triger gergi bilyasini adam gibi takabiliyor ise.
Verilen sozleri yerinde tutuyor size amacinin oncelikle sizin menmnuniyetiniz oldugunu belirtiyor ise.
Herkes tarafindan gayet olumlu notlar veriliyorda tavsiye ediliyor ise .
O INSANLARLA CALISIN DERIM .
Ha bu arada Soyle biseyde diyeyim .
Gerek ankaradaki gerek istanbuldaki Servislerimiz Yukarida bahsettigimiz gibi calisiyor.
Oncelik guven derim
Parca para fiyat vs vs durumlarina gelirsek Inanin Hersey OYNUYOR.
Siz Musteri oldugunuzdan Orjinal deyip orjinal olmayan parcayi takanlardan tutunda hersey yapiliyor.Acip bakamassiniz goremezsiniz .Anca sorun teskil ettigi zaman durum ortaya cikar.
Almis oldugunuz fiyatlar tamami ile bulundugunuz yorenin tarzi ile calisan sahislarin ticari kalitesine gore degisir.
MESELA
Bu sitenin bir uyesi olarak.
ISTANBULDA OLSAM TEAM OPEL -- YALCIN BEY -VE IKI ARKADASIMIN DUKKANINA GIDERIM
Ankarada olsam - Opel Garja giderim.
Dolayisi ile siz isterseniz fiyat arastirmasi adi altinda bu uc Garaji arayin
Team opel - yada yalcin Bey - Opel garaj kendilerinden fiyat alin saglamalarini yaptirin ortaya cikan fiyatlari size verilen fiyatla karsilastirin asagi yukari bir saglam fiyat edinin.
Derim.
Inanin nekadar cok arastirirsaniz okadar farkli fiyatlar cikmayacak ama 100-200 gibi abarti farkliliklar var ise
e YAZIK O PARAYA DERIM .
Saygilarimla .
Okan abi sonuna kadar katılıyorum sana artık tek gideceğim yer Opel Team dir.Çok yardımcı oldular sağolsunlar...Ziyarete gideyim daha detaylı tanışmak için ama bir türlü zaman bulamıyorum işten