Triger seti

fishbooone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2001 model 1,6 astra elegance arabama bugun triger kayısı taktırmaya gittim. Dayco marka tirger setine 120 TL dediler. Acaba fiyat ve Dayco nun kalitesi nedir? Daha önce kullanan arkadaşlar var mıdır? 45 binde degişmiş triger kayısı bugun actırdım uzerınden goodyear marka kayıs cıktı. Hangısı daha ıyıdır veya tavsıyenız var mı?

Arkadaşlar 2001 model 1,6 astra elegance arabama bugun triger kayısı taktırmaya gittim. Dayco marka tirger setine 120 TL dediler. Acaba fiyat ve Dayco nun kalitesi nedir? Daha önce kullanan arkadaşlar var mıdır? 45 binde degişmiş triger kayısı bugun actırdım uzerınden goodyear marka kayıs cıktı. Hangısı daha ıyıdır veya tavsıyenız var mı?

ben geçen hafta değiştirdim. orjinal gm triger seti + devir daim pompası 250 tl verdim. benim bi arkadaş renault servisinde ustabaşı. cumartesi akşam evin altında iki saatte değiştirdi.

orijinal taktırmakta fayda var, aynı zamanda 1 yıl garanti veriyorlar.

Bugün başka bi yerden duydum Dayco Set taktırmış vatandaş combo c 1.7 ye 25bin kmde kayış kopmuş firmada mesuliyet kabul etmiyo aracın subapları eğilmiş tam bi maduriyet.. Herzaman orjinal 2 yıl garantisi var, kopsa bile sorumluluk yetkili serviste takıldığı takdirde Opel'in

Geri