Triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
150-200 arası bişi tutar. 130 ytl set fiyatı olması gerkiyor orjinal

200 felan tuatr aa sökülünce dınamo kayısı ve bılyasıda değişebiliyor bazen fıyat bırazdaha artar

200-250 arası set halinde ise.

triger kayışı

arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin aracımın triger kayşını değiştireceğim sizce servis e sordum 270 ytl diye söylediler % 25 indirimli kendi ustama sordum o da aynı rakamı söyledi..sizce kime tercih etsem pazarlık yapmak istemedim ustamla şimdi..birde triger değişirken neleri değiştiriyorlar...sizlerden ögrenmek istedim hepinize tşk ederim

270 ytl sadece triger değildir. ayrıca triger seti de değildir. ama nedir anlamadım :S. orjinal triger set 130-150 ytl. bence iyice arastır.

Evet iyi araştır orjinal GM marka garantili hemde set 135 ytl..belki işçilik falan da içinde demişlerdir komple yani...

bana özel servis 550 ytl fiyat çekmişti.. şaşırdım kaldım sonra araştırdım 150 ytl ye aldım 100 ytl de işçilik istediler... servisde fiyat farkı yoksa servise yaptır bence

set dediğiniz şeyin içinde tam olarak ne var sıralayabilirmisiniz. Vatandaşı yanlış bilgilendirmeyelim çok farklı triger setleri yapılabilir. HErkes fiyat söylerken markasını ve içeriğini tam söylesin. Nerde orjinal GM triger seti 130 milyona var. Ben 150 den 10 takım alayım eğer öyle bir imkan varsa.:p

benim arbanınkı 20 lira ama o kadr tutmaz yaaa

Geri