setin içinde
1 adet metal gergi bilyası
2 adet plastik yön bilyası
1 adet triger kayışı
olmalı
1 adet metal gergi bilyası
2 adet plastik yön bilyası
1 adet triger kayışı
olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
set dediğiniz şeyin içinde tam olarak ne var sıralayabilirmisiniz. Vatandaşı yanlış bilgilendirmeyelim çok farklı triger setleri yapılabilir. HErkes fiyat söylerken markasını ve içeriğini tam söylesin. Nerde orjinal GM triger seti 130 milyona var. Ben 150 den 10 takım alayım eğer öyle bir imkan varsa.
set dediğiniz şeyin içinde tam olarak ne var sıralayabilirmisiniz. Vatandaşı yanlış bilgilendirmeyelim çok farklı triger setleri yapılabilir. HErkes fiyat söylerken markasını ve içeriğini tam söylesin. Nerde orjinal GM triger seti 130 milyona var. Ben 150 den 10 takım alayım eğer öyle bir imkan varsa.
onlar gm değilurfada adres ver özelden göndereyim sana 3 parça + kayış gm markalı holiganlı.....
yanlışlık için özür!
ndn karsılanmasınki. 2 hafta önce motor yaptıgım bı ford focus lpg montajı sırasında yatak sarmış ve motorunu tekrar yapmayı kabullendim. ama ndn bılıyormusun? o müşterim bunca zaman tum işlere bana geldi senin ıvır zıvır dediğin işleride getirdi aracının motorunuda bana yaptırttı. ha ben bılıyorumki lpg montajı sırasında oldu ne olmussa ama kabulllendim. egerki o kayıs kopsun örnegin lpg montajı sırasında o serviste bunu kabullenırse bende bu tulumu cıkarırımBen 97 astranın komle setini serviste %35 indirimden yararlanarak 470 ytl ye iki ay önce değiştirdim.Servis parçaya ve parçalardan doğabilecek hasara 2 sene garanti veriyor.Ama sanayide değiştirdiğin kayışlar olurda yolda kopar motorunu dağıtırsa kime gideceksin? Yada ustan 3-4 milyarlık hasarını karşılayacakmı? Sanayi ve özel servisler bir yere kadar iyi, yani ıvır zıvır parçalar için gidilebilir,ama bu işi için bence servis tercih edilmeli...
düşüncenizden dolayı tebrikler.... bi biz bulamadık böyle ustaa...ndn karsılanmasınki. 2 hafta önce motor yaptıgım bı ford focus lpg montajı sırasında yatak sarmış ve motorunu tekrar yapmayı kabullendim. ama ndn bılıyormusun? o müşterim bunca zaman tum işlere bana geldi senin ıvır zıvır dediğin işleride getirdi aracının motorunuda bana yaptırttı. ha ben bılıyorumki lpg montajı sırasında oldu ne olmussa ama kabulllendim. egerki o kayıs kopsun örnegin lpg montajı sırasında o serviste bunu kabullenırse bende bu tulumu cıkarırım