Triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben denizlide pekşen yedek parçadan aldım kayış ispanyol malı adını tam hatırlamıyorum hatta v kayışını da aynı marka almıştım 8 ytl ye. set olarak zaten benim bildiğim kayış+gergi otomatiği+devirdaim pompası üçlüsü oluyor devirdaimi de sordum 50 ytl fiyat söyledi yalnız benim araba 8 valf seninki 16 valf belki fiyat o nedenle farklı olabilir işçilik olarak 40 ytl aldı ustam

ustam çok ii fiyata almışşın ama acilen benimde almam lazım teşekkür ederim

Uğraşma git serviste komple set 280 YTL motoruda temizleyip sıfırlıyorlar devirdaimda 80 YTL kafan rahat olsun...

opelin yetkili servisleri genelde hep yüksek fiyat çekiyorlar iyi bir usta olduktan sonra özel servis bence her zaman daha iyi mesela bir örnek vereyim arabamın sol çamurluğunda vuruk var acar otoya gittim adam 140 ytlye yan sanayi çamurluk + boya+ işçilik 140 ytl fiyat istedi diğer ustalarda 150 ytl fiyat verdiler üstelesem onlar da 140 ytl diyecekler yetkili servis bana en az 300 ytl olur dedi :mad:

evet yetkili servis daha pahalı ama garantisi var özel servisler garanti veriyomu şuan araştırıyorum özele gidecem gibi görünüyo

ilk değişim 60000 sonraki gene 60000 sonra 50000e düşer çünkü eksantrik dişlileri aşınıyor zamanla bıçak gibi oluyor o nedenle erken değişmekde fayda var...

arkadaslar triger iihmale gelmez. benim tavsiyen yan sanayi kullanmayın. gidin GM taktırın. fiyat 150-160 arası set olarak. kafanız rahat olur en azından

servise git arkadaşım.garantili olsun.en fazla yüz lira farkeder.artı club karta %25 indirimde var.world carda 6 taksit

Triger Kayışı

Arkadaşlar yakın zamanda Triger Kayışı değiştiren olduysa fiyatını (tiriger seti+işçilik olarak) yazarsa sevinirim...

Şimdiden Teşekkürler...

Ben yaklaşık 1 ay önce astra'nınkini değiştirdim. 230 u buldu

( araç 97 vectra cd )

Geri