triger ile ilgili bir kaç sorum olacak

grafikerkam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 48000 km de ve 2004 model astra h bunun trigerini benim ne zamana değiştirmem gerekiyor ve trigerin işçilik dahil servis fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler....

4yıl veya 60binkm hangisi erken dolarsa

Eğer değiştirildiğine dair bir belge yoksa ve siz de ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız hemen değiştirin. Fiayat da 250-350 arasında bir şey olmalı. Ben Otomatik Vites arabamın bu değişimlerinden tam emin olamadığımdan trigger setini şanzıman yağı dahil tüm yağlarını değiştirdim

Eğer değiştirildiğine dair bir belge yoksa ve siz de ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız hemen değiştirin. Fiayat da 250-350 arasında bir şey olmalı. Ben Otomatik Vites arabamın bu değişimlerinden tam emin olamadığımdan trigger setini şanzıman yağı dahil tüm yağlarını değiştirdim
katılıyorum 300 gibi paradan kaçmayın sonra 3-4 milyar gider allah korusun değiştirin

merhaba arkadaşlar aracım 48000 km de ve 2004 model astra h bunun trigerini benim ne zamana değiştirmem gerekiyor ve trigerin işçilik dahil servis fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler....

Kardesim 60bin km olunca degisecek, zaten bakini yapacaksin o zaman trigeri degistirsin...

bence değiştirin 5 sene geçmiş sakat kayış işi zincir varsa sorun değilde kayış sakat ki sizin araçtada kayış olması lazım o yüzden bi servise uğrayıp fiyat alın hem görünen v kayışının durumuna baktırın .

any one stop me

bu v kayışı genelde motor blogunun onunde olup surekli dönen kayışmı?

eger oyleyse bu ne kdr surede bır deışmelı? koparsa sorun olurmu?

corsa c 104 bin oldu bu zincirin değişmesi gerekiyormu?? :D

çok teşekkür ederim arkadaşlar. ama şimdi 60000 i bekleyeyim mi beklemeyim mi ? :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar. ama şimdi 60000 i bekleyeyim mi beklemeyim mi ? :)

servise gidince degistir....biraz öne alirsin 55bin gibi hepsini birden haledersin:D
bu arad aracin ne yani 1.6 mi diesel 1.3 mü belirmemissin eger 1.3 ise onda triger kayisi yok

Son düzenleme:
Geri