- Konuyu Başlatan
sayın arkadaşlarım illaki caddy illaki trnsporter a bukadar garez çok saçma..tatsız anılarınız olabiilir fakat bunu bütün vwcilere mal etmeniz çok büyük ayıptır kusura bakmayın ama...fastest89 kardeşim sen de mraeklı değilsen arkanda nokta bırakmaya buyüzden konu açıp vw cilere bukadar taş atmazsın bu kadar basit...
Bu forumda yazılanların caddy ile transporter ile ne alakası var ben onu anlamıyorum. forumun adında bile transporter, Caddy, Doblo sürücüleri yazıyor. Arabalar ile ne alakası var. Kaldı ki orada doblo da yazıyor sadece VW ile de uğraşmıyoruz. Bu forumun tamamını okumadan yazı yazmayın lütfen.......
Birisi caddy, transporter garezi diyor, birisi gidiyor VW amblemi koyuyor. Bazı insanlar vardır. O insanları alsan Bugatti Veyron' a bindirsen de o insan yine aynı insandır (sanırım anlaşıldı). Biz araçları karalamıyoruz. İnsanları eleştiriyoruz. Cahillikten bahsediyoruz. Ama maalesef trafikte olan bazı şeyler burada da olmaya başladı. Forumda yazan bir sürü insan var çoğu aynı görüşte, birazcık olsun saygı kardeşim...eğer farklı düşünüyorsan fikrini ortaya koyarsın destek görürsün görmezsin o başka, ama gidip insanları tahrik etmenin ne anlamı var değilmi?

Bu arada benim bu araçlar ile çok tatlı anılarım var tatsız anılarım değil. Eğer forumu okuma lütfunda bulunursan daha kolay anlayanbilirsin......