Transporter, Caddy, Doblo vs. sürücüleri

bunların büyük bir çoğunluğu şirket aracı kullanıcıları
nasılsa araç kendilerininde değil
her test mübah....

Bi gün uzun bi yokuşta inanılmaz bi tokat yedim bu transporter'ların birinden:)Ama arabada 5 kişiydik ve yanımda oturan babamdı..Bana pek bişey kalmamıştı yanii:)O günden sonra iç güdüsel olarak yol vermemeye başladım onlara.Geçebiliyorlarsa geçerler bu kadar basit ve net sanırım:)(Ama yokuşta affetmiyolar unutmamak lazım)

Şu var araç o anki trafik akış hızına uymuyorsa rapma olsun düz yol olsun zaten yol veriyoruz ama bu arkadaşlar önündeki aracı geçme imkanın yokken ve seni geçtikten sonra onun arkasına takılacağını bile bile yol istiyorlar. Normal de bile yakın takiple insanları özellikle bayan sürücüleri panik yaptırıp kaza bile yapmalarına sebep oluyorlar. Ben buna kızıyorum. Bu bahsettiğim araçlardan uzun yolda bile 90-100 ile gideni ne rastlamadım....

Yok yaa ben özellikle dikkat ediyorum bu araçlarda olupda yavaş kullanan yok sizde trafikte dikkat edin hele transporter sürücüleri deli gibi araç kullanıyorlar.....

Siz sonuna kadar haklısınız
Transportercılarda bi rahatsızlık var ama bende çözemedim
Opel Molvano kullanan arkadaşım var transporterdan daha seri
boludan düzceye dağdan(tünelden değil) 16 dakikada gittik ben bile acayip tırstım ama kimseyi taciz etmedi etmezde
ama transporterlı biri olsan kesin birilerini şıkıştırırdı

bir keresinde de beni bir tane boş benzin tankeri böyle sıkıştırdı..adam tampoan kadar girdi sellektör korna kombinesi yapıyo tabi(bu cinslerin doğal tabiatı) yol gidiş geliş 2 şerit (bilenler bilir bolaman virajları vardır bizim memlekette ordayız) geçemiyorda beni inat ettim benle birlikte tam 45 dakika arkamdan 60 km'yle geldi kamil..:D

bravo gerçekten içimden geçenleri yazmışsın hıı bide burda baya moda bu arabalrı bide modifiye ediyolar görsen gülmektan ölürsün ya !

Bende Transporter, doblo ve kango kullandım. Yazılanları okuyunca gerçekten Transporter'deki güç insanı tetikliyo. Ama başkalarını rahatsız etmek eğitim, ahlak ve terbiyeyle alakalı bence.

Tamam güç etkiliyor ama aracında bir karoseri var sonuçta. 0-100 km hızlanma değeri 10 sn nin bile altında olmayan bir araç için hızdan güçten bahsetmek biraz anlamsız oluyor.

bu araçlara ek olarak isuzularıda eklemek istiyorum...:)

onları hiç sorma zaten :D:)

Geri