yapan kişi çok hayırlı bi icat yapmış![]()
Aynen öyle aküyü de sömürmüyor... araç çalışacak kadar da akü kalıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapan kişi çok hayırlı bi icat yapmış![]()
bende ki bu cihaz gücü yetmediği an alarm veriyor tek sıkıntı o büyük tv lerde denedim bi onda çalıştırmadı abiAynen öyle aküyü de sömürmüyor... araç çalışacak kadar da akü kalıyorbuda işin güzel yani akü bitme derdim yok
![]()
bende ki bu cihaz gücü yetmediği an alarm veriyor tek sıkıntı o büyük tv lerde denedim bi onda çalıştırmadı abi![]()
Nadir abi balığa gittiğimde kullanıyorum dedin bütün dikkatimi çektinAynen öyle aküyü de sömürmüyor... araç çalışacak kadar da akü kalıyorbuda işin güzel yani akü bitme derdim yok
![]()
Hemen bir reklam yapayım bunlar yakaladığım balıklar
![]()
![]()
Soruna geldiğimizde ben sadece bir ampul kullanıyorum çadır için yeterli geliyor ama senin dediğin şekilde yapmak için biraz daha kaliteli ürüne ihtiyacın var. Bu benim kullandım aracın çalışmasına yetecek kadar akünün gücü düştüğünde anında duruyor.
kefal deeeeemi onlaaaar![]()
Heyy maşallahNerede yakaladın bunları? Ankara deme 7 senem geçti orada kafamı taşlara vururum
Abi peki araba çalışırkenmi kullanıyorsun bunu ? Eğer aracı çalıştırmadan kullanıyorsan seni ne kadar idare ediyor tek ampülle?