Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

1- Kırmızıda beklerken daha sarı yanmadan gelen korna sesi...
2- Dolmuş, minibüs, taksi şoförlerinin seni sıkıştırıp yol almak istemeleri...
3- Hatalı olduğu halde artistlenen sürücüler...:mad:
AYNEN KATILIYORUM ARKADAN DİBİNE YANMIŞLAR GİBİ KORNA ÇALANLAR...

Hiç bir şeye uyuz olmuyorum. Burası TÜRKİYE dir deyip gülüyorum. Kendi kendime niye zarar veryim ki.

Taksici ve dolmuşculara özellikle sinirleniyorum.Hem suçlular hemde üste çıkmaya çalışıyorlar

ya bide benim en çok sinir olduğum şey birinde bendekinden daha iyi araba olunca onun bana bakışlarına sinir oluyorum :mad:

Bazen sehiriçinde BULDOZER yada TANK ile trafiğe çıkasım geliyor

Cumartesi bizzat gördüm öyle makasçı bir arkadaşı.Otoban gişelerinden çıkışta 2. köprü yoluna doğru giderken emniyet şeridinde ortalığı karıştıran bir BMW 5.20 (ya da 5.30) önce arabayı drenaj eğimine kaptırdı, ardından sağ şeritteki arabaya çarptı devamında 2. şeritte akan trafiğin tersine döndü ve orta şeritte giden bir minibüs ona sağından çarptı.Allahtan BMW nin ters döndüğü şeritte bir tır yoktu.Bütün bunlar olurken ben mi nerdeydim.En sol şeritte kaza mahallinden yaklaşık 15 m. uzakta. Bu kazadan da anlaşılabileceği gibi trafikteki en büyük sorun sabır ve siğer sürücülere saygı eksikliği... Allah Hepimizi kazadan korusun.

Sabır ve Saygı

Cumartesi bizzat gördüm öyle makasçı bir arkadaşı.Otoban gişelerinden çıkışta 2. köprü yoluna doğru giderken emniyet şeridinde ortalığı karıştıran bir BMW 5.20 (ya da 5.30) önce arabayı drenaj eğimine kaptırdı, ardından sağ şeritteki arabaya çarptı devamında 2. şeritte akan trafiğin tersine döndü ve orta şeritte giden bir minibüs ona sağından çarptı.Allahtan BMW nin ters döndüğü şeritte bir tır yoktu.Bütün bunlar olurken ben mi nerdeydim.En sol şeritte kaza mahallinden yaklaşık 15 m. uzakta. Bu kazadan da anlaşılabileceği gibi trafikteki en büyük sorun sabır ve siğer sürücülere saygı eksikliği... Allah Hepimizi kazadan korusun.

evet bunu çoğu kişiye anlatamıyoruz işte. mesela düz gidiş için kırmızı yanıyorken altında sağa yeşil ok ışığı varsa o zaman o kavşakta sağa dönüş serbesttir. aksi taktirde sadece kırmızı ışık varsa o ışığın ötesine geçemezsin anlamına gelir, bu da sağa da dönemezsin demektir. ama çok kişi bunu bilmiyor ve sağ tarafı sebepsiz tıkıyoruz sanıyor. sonra da gelip kendi doğru gibi burada yazıyor :D

bende bu konuya gıcığım ankarada çok var bu olay kimse kırmızıyı iplemio :mad:

bende bu konuya gıcığım ankarada çok var bu olay kimse kırmızıyı iplemio :mad:

örnek=> gazi üni.den gelip beşevler göbeğinde ziraat bankası istikametine dönerken bir ışık var...yayalar karşıya geçsin diye...ama adamlar direk atlıo yola...hatta bi de yayalara kızıyolar...çünkü ONLARIN DAHA YÜZÜNDE Bİ KIRMIZILIK YOK!!!

Geri