Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

millet arkadan yapılan sellektörü sol şeridi boşalt değil de hızlan gibi anlıyorlar ya ona uyuz oluyorum

Yabancı plakalı araca selektör atarsanız o çekil değil, yol senindir şeklinde bir anlam çıkaracaktır.Olur ya, aklınızda bulunsun...

Yabancı plakalı araca selektör atarsanız o çekil değil, yol senindir şeklinde bir anlam çıkaracaktır.Olur ya, aklınızda bulunsun...

"" Bunu arabamın arkasına yazıcam!! Daha dün AŞTİ den dönerken kavşağı kullanmayan:mad: bir WW Cadyy yabancı plaka araç sağdan sola yola paralel durumda bariyer kurmuş misali dönmüş diğer geliş yönüne geçmeye çalışırken hiç değilse arkadan gelen yok geçsin die sellektör attım -içerdeki baktı baktı sonra el kol sataşmaları ile dııwwwnnn die kalkış yaparak gitti:confused: -trafikte yol veriyorum geç anlamına geldiğini öğrendiğim sellektörün yol ver anlamı taşıdığını bununda milenyum şekli olduğunu öğrendim..:sorry:aklınızda olsun ""

kırmızı ışık yandıgı halde arkadan korna calanlara uyuz oluyorum.bıde ıkı serıtlı bı yol vardır bı gıdıs bı gelıs serıtın bırıne araba park edıp(4 lüleri yakıp)trafıgı felc edenlere,motorculara!kamyonu yada tırı gectıgımde onune gecersem uzunlarını arkadan ısrarla yakıp sondurmelerı kufur eder gıbı.kadın suruculerın sol serıte gecıp 70 ıle gıtmelerı(ıyı kullananlara harıc)sınyal vermeden onume atlayanlara.otobuslerede uyuz olurum özellıkle halk otobuslerıne bı koseden doneceklerı zaman butun yolu kaplamaları.daha aklıma gelmıyo neler var neler

.bir de sen kavşakta beklersin adam gelir sinyal yakmadan döner boşa beklemiş olursun ya o da kötü be

katılıyorum! şahsen ben genelde kendimden çok karşımdakini düşünürüm.. yani yoldaki yaya olsun kavşaktaki araba olsun hemen veririm sinyalimi ki rahat rahat ona göre davransın adam... ama şuvar nadirende olsa insan dalabiliyo.. yani kavşakta adam duruyo sinyal versen çıkcak seni bekliyo ama ben sinyal vermeyi unutuyorum.. yani nadiren oluyo bu.. o yüzdende artık beni bekleten olursa fazla kızmıorum çünkü belki o da o anlık unuttu normalde duyarlı bi şöför belki.. ama insanların çoğu hayvanımsı olduğundan trafiktede hayvan çok doğal yani...canın bela çekiyosa direk trafiğe çıkıcan:D

abi ben kamyonculara ve tırcılara acayip gıcığım şehirler arası yollarda birbirlerini sollamaya kalkıyorlar kalkmaları bir şey değil de sollama işi öyle bir uzuyorki kalakalıyorsun

bende bu konuya gıcığım ankarada çok var bu olay kimse kırmızıyı iplemio :mad:

hele ziya gökalp'den bulvara sağa dönüşü taksiciler bir kapatıyor mümkün değil geçmene izin vermiyorlar trafik polisleride o anda ortada olmuyorlar özellikle mesai saatlerinde deli oluyorum:mad:

1-sinyal vermeden sağa yanaşan ya da şerit değiştiren
2-Sağdan geçenler
3-Takip mesafesine uymayanlar E-5 de özellikle 90 km ile gidiyorsun adam arabanın tamponunda benim parkederken bile cesaret edemediğim yakınlıkta ister istemez tedirgin oluyorsun yılbaşı gecesi bir taksiye arkadan çarpan minibüs şöförü yüzünden bir insan hayatını kaybetti.

OPELciler siz siz olun yakın takip etmeyin

Birde En En Uyuz Olduğum Trafiğik Sikişik Olduğu Halde Yeşil Yaniyor Deyip Diger Yolun Ortasin Da Kalan Hanzolara Kiziyorum Diğer Insanlarin Yolunu Kesiyor Akildan Yoksunlar
Ama Bu Sitede Olanlar Yapmaz Böyle Bişey Zaten

otoyolda sol seritteki kamyon ve tırlara cok gıcık oluyom 120 130km gidiyon bi bakıyon en sol seriite kamyon aydın izmir otoyolunda 3 kamyon birbirini solluyo önünde sanki duvar var o hızla giderken ne yaparsın tabiki emniyet seridine kacarsın

Geri