Trafik Polisi neye bakar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen iyisine denk gelmişsin.76 yılından beri araç üzerindeyim.genelde uzun yol yaparım.
100 tanede 1 veya 2 tanesi benden para almadı.
bu hoş birşey değil elbet ama bu bir gerçek

sen iyisine denk gelmişsin.76 yılından beri araç üzerindeyim.genelde uzun yol yaparım.
100 tanede 1 veya 2 tanesi benden para almadı.
bu hoş birşey değil elbet ama bu bir gerçek
vallahı abı ne dıyeyım umarım bana denk gelen herkese denk gelır yoksa parayı veren dudugu calar olursa bu memlekette bazılarının calamadıgı duduk kalmaz ama o kadar basıt degıl, umarım degıldır hersey cok guzel olacak ınsanlarımız hakettıgı gelır sevıyesıne ulasacak sonra bu dandık ısler bıtecek ben de bıraz daha yorum yaparsam mımlenecegım :)

herkes bişey söylemiş ama o polise teklif eden biziz aldımıda suç polisin oluyor.niye teklif ediyoruz? millet olarak alışmışız ve alıştırmışız.bir belgemiz mi eksik herhangi bir kurallara uymayan durumumuz (egsoz havalı korna cam filmi kırmızı ışıkta geçme emniyet kemeri takmama aşırı hız vs......) mu var.delikanlıca hatamız var yaz kardeşim cezamı demiyoruz.ucuza ne kurtarısak kar sayıp ruhsat arasına sıkıştırıyoruz.görevlide alınca tukaka yapıyoruz.ayıp arkadaşlar birazda çuvaldızı kendimize batıralım.ondan sonra konuşalım.

herkes bişey söylemiş ama o polise teklif eden biziz aldımıda suç polisin oluyor.niye teklif ediyoruz? millet olarak alışmışız ve alıştırmışız.bir belgemiz mi eksik herhangi bir kurallara uymayan durumumuz (egsoz havalı korna cam filmi kırmızı ışıkta geçme emniyet kemeri takmama aşırı hız vs......) mu var.delikanlıca hatamız var yaz kardeşim cezamı demiyoruz.ucuza ne kurtarısak kar sayıp ruhsat arasına sıkıştırıyoruz.görevlide alınca tukaka yapıyoruz.ayıp arkadaşlar birazda çuvaldızı kendimize batıralım.ondan sonra konuşalım.
:alkis: cok haklısın dogru soze ne denır :good:

Tebrikler bravo.....Burda birçok meslek gurubundan arkadaş var.Kendi meslegimden örnek vereyim de diğer arkadaşlar kırılmasın.Bende bir öğretmenim ve aramızda üniversite okumasına ragmen nice cahiller,gerikafalılar ve aferdersiniz ama tacizciler var...Ama bu demek olmuyorki tüm öğretmenler kötü...Polisimizin içinde de var tabi...Ama biz onlara bir damgayı yapıştırmışız..Kabul etmiyoruz hatamızı...

Tebrikler bravo.....Burda birçok meslek gurubundan arkadaş var.Kendi meslegimden örnek vereyim de diğer arkadaşlar kırılmasın.Bende bir öğretmenim ve aramızda üniversite okumasına ragmen nice cahiller,gerikafalılar ve aferdersiniz ama tacizciler var...Ama bu demek olmuyorki tüm öğretmenler kötü...Polisimizin içinde de var tabi...Ama biz onlara bir damgayı yapıştırmışız..Kabul etmiyoruz hatamızı...
ezgene haklısın kardesım,arkadasım egıtım cehalet alır eşeklik baki kalır yani insan eşek ise ne yaparsan yap eğitemezsın eski hikaye var ya babası ben sana vezir olamazsın demedım ki adam olamazsın dedım bu da ona benzer
bazıları curuk cıkıyor camıaya maledılıyor bu menfıı durum bu haksızlık ve umalım da cabucak duzelsın bır gozlemımı acıklayayım her yaz bır dunya gurbetcımız trafık kazsında kapıkuleden gırdıkten sonra yıtıp gıdıyor neden bılıyor musun orada yasadıgı gelısmıs ulkelerde yapamadıgı varyeteyı turkıyede uygulamaya calısıyorlar ve sonu fecıı oluyor cunkı yasadıgı gelısmıs ulkede buna musamağa yok orada kesınlıkle yapamaz sıkar bıraz buraya gelınce cosuyorlar sonrta da maalesef canlarından oluyorlar ama bız de gelısecegız polısımızle kanunumuzla ızın vermeyecegız onlar da yapamayacak ve yasadıkları ulkelere sag salım donecekler bak nerden nereye ........

Geri