Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sonra,ruhsatın sayfa aralarına dikkatlice bakarlar.İlk olarak ,ruhsat sayfalarına dikkatlice bakarlar.
kolluk bende kıllık bende der ıstedıgıne bakar onun ısı bakmak onemlı olan sızın baktırmamanız bana kımse bakmıyor, gencken bakanlar da ehlıyetımı alıyordu zaten herkes ektıgını bıcer soba borusu gıbı egzost takmıs arkadas uygulamada abı ne olacakkı dıyor memura yok ya bızım paramız mı yokta takmıyoruz ya da bız embesıl mıyız, gıdıyoruz en sakınınden son susturucu alıyoruz nıye polıs arkadasları ugrastırmayalım dıye ..... lıste uzar da gıder kımse polıse haksızlık etmesın gerekırse ruhsata da detaylı bakar senın yaran varsa ALLAHTAN benım yok genız genıs yazıyorum![]()
ya bu para ısı bıraz ayıp degıl mı ben 94 te artık soyleyeyım barı alkolden ehlıyetı verdım o zamanda turkıyedekı en ıyı magazalardan bırını ısletıyordum elektronkle alakalı memura o zamankı en ıyı cep telefonu ve hattını verdım yalvardım abı ehlıyetı alma ben ettım sen etme dıye kı o zaman kı degerı 1400 DM ıdı ve saglam para ıdı ama o almadı ne yaptı ehlıyetımı aldı sen cezanı cekeceksın dedı umarım oyle bırı sızlere de rast gelır de anlarsınızyalnış.sadece gözlerinizin içine bakar. birkaç saniye .
eğer sizde ona öyle saf saf bakarsanız cezayı yersiniz.
bu yüzden ona bakmadan parayı hazırlayın.