tüm opelci arkadaşlara cezasız günler diliyorumm...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper bey merhaba hep merak etttiğim bir hususu izninizle sormak isterim bu araçlara sonradan konan spor diye tabir edilen egzostlara kanunda neye göre ve ne desibele göre işlem uygulama maddesi var şöyle ki benim aracım muayeneden egzost yüzünden kalmıştı oysa öyle abartılı bir sesi de yok aslına bakarsanız henüz memur arkadaşlar tarafından da uyarılmadım ama ne tezattır ki etilerde ferrarisi ile dolaşan bir vatandaşın sesini de neredeyse mecidiyeköyden duymak mümkünken bunun sebebi şahsi kanaatinizce nedir ? açıklamanız sizi zora sokmayacaksa neye göre cezai işlem uygulanıyor ya da uygulanmıyor
doğrusur abi ya ülkede bir kural uygulanıyorsa bunu herkese uygulamak lazımValla Cengiz arkadaşlar belki inanmayacaklar ama (isterlerse TÜV'ün belgesini de koyarım) benim aracın susturucusu orjinal, ondan sorun çıkmadı ama egzos çıkış borusu onaysız diye hafif kusurlu olarak değerlendirildi. (boru dediğimide aslında piyasada her aksesuarcıda satılan krom malzemeden yapılmış, hemen hemen orjinaline yakın bir kalınlıkta olan, borunun çirkin görüntüsünü gizlemek amaçlı bir uç)
Benim bildiğim belirli bir santimden ölçülerek belirli bir desibel olması gerek ama allah için bizim türkiyede öyle bişeye raslamadım Trafik polsiinin kulak kararına kalmışAlper bey merhaba hep merak etttiğim bir hususu izninizle sormak isterim bu araçlara sonradan konan spor diye tabir edilen egzostlara kanunda neye göre ve ne desibele göre işlem uygulama maddesi var şöyle ki benim aracım muayeneden egzost yüzünden kalmıştı oysa öyle abartılı bir sesi de yok aslına bakarsanız henüz memur arkadaşlar tarafından da uyarılmadım ama ne tezattır ki etilerde ferrarisi ile dolaşan bir vatandaşın sesini de neredeyse mecidiyeköyden duymak mümkünken bunun sebebi şahsi kanaatinizce nedir ? açıklamanız sizi zora sokmayacaksa neye göre cezai işlem uygulanıyor ya da uygulanmıyor