Tırlar Niye Küçük Arabaları Sallamıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ßuraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde altımda 600 hp kamyon olsa bende sallamam :D

Benide sallamayan çok oldu, özellikle kamyon tır vs. araçların rampa çıkarken önlerine geçmeyiniz. Hız devrini düşürmemek için rampadan önce bastıkça basıyor ve tehlikleli bir durum olmadıkça hızlarını kesmek istemiyorlar. Birde sol önde bulunan araçları kesinlikle görmüyorlar. Dikkatli olalım uzak duralım en iyisi

bize asla yapamazlar buda astra farkıdır hehe
aslında onlar bizden korkuyorlar yanlarından geçince aaa bir dakka astra abim geçiyor diyor şöför ve panikleyip en sağ şeride çekiyorlar .
:D :)

sallamıyolarrrrr.kaç kez onlar yüzünden patlıodum.otobanda sol şeritten kopmuş geliyorum.korna sellektör kullanıyorum.insan kenara çekilir yafffsss.otoban boş acele de gitmem gerektiğinden tam gaz giderken yarım şeritlik yerden geçmek zorunda kalmıştım bir keresinde.hayatımda ilk defa o zmn korkmuştum araba kullanırken.bir keresinde de gene aynı otobanda yokuş aşağı kaydığımda yüzüm bembeyaz kesilip ellerim terlemişti.kısaca bu konuda çok sağlam yaralarım war...

Ben tırları pek sallamam geçmek için bir fırsat bulurum ya da yaratırım :cool:

büyük araç kullanmanın vermiş olduğu güvence ile bana bişey olmaz aman sende düşüncesi nedeniyle sallamadıkları doğrudur ama hepside böle değil tabikide hassas kamyon ve tır şöförleride var aralarında:)

dün birinin canını fazlasıyla yaktım yakmaya devam koltuk altında taş taşıyorum artık çok kızınca atıyorum taşı sonra pırrrr. :kop:

büyük araç kullanmanın vermiş olduğu güvence ile bana bişey olmaz aman sende düşüncesi nedeniyle sallamadıkları doğrudur ama hepside böle değil tabikide hassas kamyon ve tır şöförleride var aralarında:)

Sanırım akraban felan var serkanım. Ama istisnalar kaideyi bozmuyo.

hafta sonu kırıkkale yolunda ışıklardan kalktım ve biraz hızlanıp sağ şeride geçtim hızım 90-95 km arasıydı. bi an dikiz aynasına baktığımda ışıklarda herkesi sağlayıp benim üstüme gelen tırı gördüm adam bi anda benim 2m arkamda biti verdi. valla dikiz aynasında duvar gibi bişey görünce bende basıp 110a kadar çıkmak zorunda kaldım ama adam beni o hızda sollayıp geçti ve bu arkasında sanırım beton taşıyan mikser tırlardan. o ağırlıkla o süratte ışıklarda önüne birisi geçse zaten ezip geçerdi hadi ışıklarda kimse çıkmadı nerdeyse benim üstüme çıkacaktı. eğer yolda bi polis görseydim şikayet edecektim ama malesef kimse yoktu.

adamlar kaza anında karşıdaki aracı paramparça etsede tamamen demirden ibaret olan araçlarının sadece tamponları eziliyo o kadar. nasıl olsa bana bişey olmaz düşüncesiylede karşıdakileri düşünmüyolar. ama hepsi de bir değil tabi ki içlerinde insan olanları da vardır.

Geri