teyp tavsiyesi

mustaferbil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen teyp bozulmuştu servise gittim teyp bozuylmuş dediler ve yenisi 90 tl civarında bi fiyatı var. bende yeni cd çalar usb girişi olan bi teyp almaya karar verdim. güzel ses veren kaliteli bi teyp tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. (modeli ile birlikte)

birkaç hafta önce aldım, pioneer deh2300 modeli.. hepsiburada.com'da 200 lira olması lazım.. ben dışardan montaj dahil 250ye aldm.. bu modellerin hepsi 4x50 rms çıkışı var herhangi birini tercih edebilirsin..

ses durumunda bi değişiklik varmı eksi bi yön falan ?

pıonner alın usb lı 170 baslar sesı olumlu anlamda sızı etkılıycektır :)

Ben de aynen Pioneer DEH-2300UB modeli derim.Gayet güzel bir model.Yanlız özellikle dikkat edin DEH-2300UBB olmasın .Selamlar.

ses durumunda bi değişiklik varmı eksi bi yön falan ?

eksi yönde bi değişiklik yok, aksine arabanın kendi üzerindeki 8 10 wattlık hoparlörde bile farketti kalitesi.. 10 gün sonra tam takım set döşeyeceğim onun için aldım bu teybi..

Pioneer DEH-2300UB bu modeli inceledim bugün mağazada iki makine vardı açıkta birinin arka planı mavi ışıktı diğeri beyaz acaba bu fon ışığı değişiyormu bu modelde?

eksi yönde bi değişiklik yok, aksine arabanın kendi üzerindeki 8 10 wattlık hoparlörde bile farketti kalitesi.. 10 gün sonra tam takım set döşeyeceğim onun için aldım bu teybi..

teşekkür ederim. hayırlı olsun bu arada =)

bencede kesinlikle pioneer.aracımın orjinal radyosunda kapı kolonlarından ses yerine cızırtı geliyordu,pioneer aldım tesisata bile gerek kalmadı,sesi çok berrak ve güzel,memnunum:)

Pioneer DEH-2300UB bu modeli inceledim bugün mağazada iki makine vardı açıkta birinin arka planı mavi ışıktı diğeri beyaz acaba bu fon ışığı değişiyormu bu modelde?

2300 ub'nin tuşları kırmızı ekranı beyaz.. senin o baktığın model 2200 falan olabilir belki.. kırmızı olmasına takmıştım ben almadan önce ancak gece gerçekten güzel görünüm veriyor, cins bi görüntü vermiyor şahine takmıyoruz sonuçta :) fon ışığı da değişmiyor, yazıların beyaz olması da iyi göz almaması açısından.. tabi benim fikrim bu..

teşekkür ederim bu arada :)

Geri