- Konuyu Başlatan
[/COLOR]
budur abi benim ekran 
Mert senin ekran böyle sanırım.
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert senin ekran böyle sanırım.
![]()
Hemen alt kısımda plastik kapak şeklinde bir parça var mı?
abi bugun denedim tornavida ile banamısın demiyor,kıracağım o olacak sonundaMert ekran olarak benim ekran ile benzerliği var ama tam değil tabi şöyle bir şey yapabilirsin plastik bir malzeme ile kenarlarından bir yokla bakalım belki tırnak vardır geçmeli zaten biraz böyle zorlayınca tırnak olup olmadığı anlaşılır.
abi bugun denedim tornavida ile banamısın demiyor,kıracağım o olacak sonundaşimdilik normal bakalım cukurdan falan gecince gidiyor bastırınca geliyor
![]()
Daha önce hiç sökülmediyse sökmek gerçekten zor havalandırma ızgarasının çift taraflı tırnakları var o yüzden 2 tarafından ince düz tornavida yardımı ile sökmek gerek biraz çizilir ama illada yapacağım diyorsan sorun yok. Bide malum bu aralar hava soğuk plastik sertleşmiştir.kalorifer iyice ısındıktan sonra havalandırmayı çalıştır ısınınca biraz daha esnek olur plastik yada iyi bir oto elektrikcisine baş vur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O zaman Mert bırak öyle kalsın fazla uğraşma durduk yere şimdi başına iş çıkarma gitti yere kadar.![]()