Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım buna benzer bir olyı 10-15 gün önce bir bayan arkadaşımın başına gelmiş kodu aracın ilk alındığı bayiyi arayarak bulmuştuk yaptığımız işlemler sırası ile yazıyorum
eğer aracın ilk alındığı bayiyi biliyorsanız direk arayın ve durumunuzu izah edin
sizden kimlik fotokopisi isteyecek ve bilgilerinizi kontrol edecekler kodu verecekler ya kimlik fotokopisi onun için gerekli
eğerki aracın alındığı bayiyi bilmiyorsanız opel türkiyeyi arayın aracın şasi numarasını vererek ararcın laındığı bayiye ulaşın ve sorununuzu halledin
diğer şekli ise size en yakın servise gitmenizdir onlar bayiler arası telefonla kodu alır teybinizi tekrar aktif ettikten sonra o servisin insafına bağlı olarak 50-60 tl bir ücret alırlar en iyisi bayiyi sizin kendi aramınız ve kodu kendi girmenizdir
allah allah nasıl oluyor anlamadım ben bu yukarda yazdığım işlemi en fazla 15 gün önce yaptım sordum onlarda söyledi merak ettiğim 15 gün içinde nasıl bir değişiklik yaptılarki ilk alınan bayi bilgisini vermiyorlaropel türkiyeyi aradım fakat aracın hangi bayiden alındığı hizmetini veremiyorlarmış, illa yetkili servise gideceksiniz diyorlar
allah allah nasıl oluyor anlamadım ben bu yukarda yazdığım işlemi en fazla 15 gün önce yaptım sordum onlarda söyledi merak ettiğim 15 gün içinde nasıl bir değişiklik yaptılarki ilk alınan bayi bilgisini vermiyorlar
hatta bayiyi ben sormadan kendileri söylemişti şu bayien alınmış bayiin telefonuda şudur diye birbir anlatmıştı yanılmıyorsam funda diye bir bayandı
denir hemde bal gibi denir ama kendine yakıştırmıyor insan yoksa denir ister bayan ister bay olsun sonuçta sana hizmet etmek için orda ama hizmeti tam olarak alamıyorsan diyeceksinben daha aracın satın alındığı bayiyi öğrenmek istiyorum dediğim anda teyp kodu için mi diye sordu bayan bende evet deyince yetkili servise gitmeniz gerekiyor dedi
bence sırf servisler para kazansın diye söylemiyorlar, "teyp kodu için değil" mi deseydim acaba bu seferde niye istiyorsun diyecek "sana ne" denmez tabi.
denir hemde bal gibi denir ama kendine yakıştırmıyor insan yoksa denir ister bayan ister bay olsun sonuçta sana hizmet etmek için orda ama hizmeti tam olarak alamıyorsan diyeceksin
aracın ilk alındığı bayiyi söylememelerine şaşırdım valla acaba bayiler böyle bir talepte mi bulundu yada aklıma başka bir şey gelmiyor
ben aradığımda aracımın aküsünü değiştirdiğimi ve teybimin calışmadığını bana en yakın servisin 400 km uzakta olduğunu ve kodu öğrenmek istediğimi söyledim onlarda bana ilk alınan bayiyi ve telefon numaralarını verdiler
sizde tatildeyim ve servisin uzak olduğunu 300-400 km gibi bir mesafe felan deyin yani birazda ikna etmek lazım dimi