Teyp cızırtısııı

Anlayan kimse yokmu ? ne oldu ustalara....

benim radyoda - derecelerde cızırtı yapıyo sorunu bulamıyoz aten sağlam bağlantı sağlam radyo sağlam:D

ethem ne yaptın sesı kesebıldınmı aynı sorunla muzdarıpım

dostum benim ses kesildi. bujileri söktüm ve temizledim,düzeldi. fakat temizledikten sonra olmazsa kesinlikle şarj dinamosu, kömürler azalınca atlama yapıyormuş ,oda parazit yaptırıyormuş.

dostum benim ses kesildi. bujileri söktüm ve temizledim,düzeldi. fakat temizledikten sonra olmazsa kesinlikle şarj dinamosu, kömürler azalınca atlama yapıyormuş ,oda parazit yaptırıyormuş.

ben sarj dınamosunu gecen sene degıstırmısdım ordan sorun olacagını zannetmıyorum yarın bır saseyı yenıleyecegım olmazsa bujı kaplolarını degıstırecegım

selam arkadaşlar benim aracımdada cd arzası var ankarada her yere götürdüm cd seciyor bazen hiç okumuyor şimdide cd kutusu içerde kaldı cıkmıyor götürdüğüm heryerde kimi 300 ytl istedi kimi 200-500 gibi rakamlar istedi bitane tırnağı kırılmış araç vectra c 2003 model ankarada güvenilir bu işten anlayan kazık yemeyeceğim bir yer varmıdır acaba tavsiyelerinizi bekliyor herkese teşekkür ederim şimdiden

sağlam bir oto teypcisi derim anten baglantı yeri tesisatta kacak olabılır ondan saglam bırıne gıt anten giris balantılarını kontrol ettır

ethem ne yaptın sesı kesebıldınmı aynı sorunla muzdarıpım

sorunu buldum teyp ıle anfı arası kaployu bıraz daha kalın ve ıyı olanından kullandım sorun gıderıldı bujılerle falan oynamaya gerek kalmadı

hadi sanada geçmiş olsun. : )

Geri