teyp arızası

PARADOSK3327

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaşlar aracımdaki orjinal teyp bazen çalışıyor bazen çalışmıyor elektirikten şüphelenip oto elektirikçiye gittim 70 tl ye bir teyp al tak bu çalışmaz dedi ama ben eve geldim cd taktım çalıştı yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor düğmesinden şüphelendim orjinal oldugu için çıkarmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

Araç kaç model?

2000 model cd g kasa

sorun 70 tl degil orjinalciyim ondan :)

sorun 70 tl degil orjinalciyim ondan :)

Yanlış anlama bende orijinal hastasıyım ama artık eski bir sistem var üzerinde araç yaşı da belli tak güzel bir ses sistemi kart usb girişçi maddi imkan varsa ekranlı navi özellikli mis gibi kullan gitsin derim. Bende bozulmasın diye epey uğraştım aracım da kaset aparatları olsun radyo verici sistemler olsun en sonun da kafamın tası attı ulan senin gibi teybin dedim güzel bir teyp taktım üzerine mis gibi bangır bangır dinliyorum :rakir:

Teybinizin modelini bilmiyorum ama benim aracımda ki teyp te benzer sorun var.Yolda giderken kendi kendine kapanıp açılıyor.kontağı açıp arabayı çalıştırınca açılması gereken teyp çoğu zaman açılmıyor.Bunların müsebbibi kontak.Teyp kontağa bağlı olduğu için kontak açıkken ya da araç çalışırken anahtarı çok hafif kendime doğru çevirince teyp çalışıyor.Yani benim arıza kontak ile ilgili.Seninkide böyle bir arıza olabilir.

çözüm arayışındayım eğer bir sonuç alamassam yenisini alacağım elbette

üstad bilgi için teşekkürler bunu deneyeceğim çok saol

Geri