arkadaşlar bundan 4 ay önce 2006 chevrolet kalos 1.4 almıştım ancak araca bir türlü ısınamadım ve bugün gidip sıfır km opel corsa 1.2 easytronik aldım. 1 haftadır sıfır km araçları karşılaştırıp test ettim ve corsada karar kıldım. aveo clio punto i20 yaris hepsine baktım hem fiyat hemde yıllardır opel kullanmanın verdiği güvenle aracı satın aldım. rengi beyaz üzerinde 15 inç çelik jant mevcut boya koruma + motor koruma + park sensörleri dahil fiyat 34.500 tl. salı gün teslim alacağım.
aracı test etme imkanım oldu ve internet üzerinde yapılan yorumların aksine aracın hızlanmaları v.s. tatmin edici geldi bana neticede üzerinde 1.2 85 bg motor var. tek eksisi benim için vites geçişleri easytronik olduğu için hissedilir düzeyde.ancak sport modunda araç vitesleri hızlaca değiştiriyor buda bir artı benim için.
aracı test etme imkanım oldu ve internet üzerinde yapılan yorumların aksine aracın hızlanmaları v.s. tatmin edici geldi bana neticede üzerinde 1.2 85 bg motor var. tek eksisi benim için vites geçişleri easytronik olduğu için hissedilir düzeyde.ancak sport modunda araç vitesleri hızlaca değiştiriyor buda bir artı benim için.