Tech 2

bu kadar basit olsaydı biz 5000 dolar vermezdik 4 yıl önce siz böle işlere kafa yormayın derim bırakın bu işleri bizler yapalımm.;)

ya usta sızın meslegınızı elınızden alma amaclı degıl sadece ben kendımde arızayı gormek ıstıyorum gecen gun sadece bakmak ıcın bı ucret odedım ordan nasıl cıkcagımı sasırdım bi kerede baglatmıs bulunduk artı 5000 dolar vermen bunun basit olmadıgını gostermez dimi :D

Ben de Güneşingözyaşları na katılıyorum. Şu kadar dolar olması, onun çok kompleks olduğunu göstermez. Bu foruma giren yazılım bilen, teknik düşünen pekçok arkadaş olabilir. Bu onun mesleği de olmayabilir. Merak işi bu.. Yani sonuçta bunlar küçük bilgisayarlardır. Ve bu aygıtın mantığı da heryerde aynıdır. Ancak tesbit edilen arızayı, bilgi, beceri, tecrübe eksikliği yada yokluğu nedeniyle tamir edemeyebilirsiniz. Bu ayrı bişey. Dediğim gibi burada çok iyi bilgisayar bilen ve bu tür konulara meraklı arkadaşlar olabilir. Sırf otomobil sektörüyle ilgili diye anlaşılmaz olamaz. Bu bilimsel ve rasyonel bi yaklaşım değildir. Selamlarımla..

Son düzenleme:
hem bu teck 2 le ilgili bi soruda benden gelsin ben bu laptop la araba arasındakı data kablosuna benzeyen baglantı kablosunu nerden bulabılırım gecen gun oyle bı sıstemle bakmıslardı araca bana basit bişiy gibi geldi yanı kendımde bakmak ıstıyorum servıse falan gitmeden

dostum dediğin cihaz bu linkte bahsedildi ve nerden temin edeceğin hakkında yeterli bilgide var;)ama bu cihazla sadece arızayı görebiliyorsun hatırladıgım kadarıyla yanii değişiklik yapamıyorsun;)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=8180

Ben bunu çok merak ediyorum.Her tech2 cihazı ile yapılabiliyormu acaba?
yanı gösterge arac haraket etmezken son hızına gelıyor:D kapıları kılıtleyebılırsın .. mesela camı kaldıramıyorsunuz. bız cıhaza baglkarız vede cıhazdan komut vererek kaldırırız kalkıyorsa demmekı kaldırma dugmesı bozuk;) daha bunun gıbı epk cok sey

her eve lazım desene:):)

ne anlamda yeniden yaratmak??? anlamadımda pardon:(
hangi soket ben almadım sanırım csoft nickli bir arkadaş almıştı;)

hemen aklıma bi soru geldi sormak istiyorum tech2 den aracın sadece abs beynine yada merkezi kilit beynine yazılım atmakda mümkün mü?

Geri