TECH 2 yazilimi burda indir !!

simdi servis randevusunu iptal edip bu makineyi alsam kendim becerebilirmiyim ?

simdi servis randevusunu iptal edip bu makineyi alsam kendim becerebilirmiyim ?

Nette konu ile ilgili çok forum var, o forumlardan biraz bilgi edin istersen önce...hatta bizim sitede de açılmış başlıklar vardı yanlış hatırlamıyorsam, aramayı kullanarak bulabilirsin belki.

fakat arkadaslar linkteki makine Tech 2 tamamda farkli bi göruntusu var ? Bu kullanma kilavuzu bu makineye uyar mi ki ? + Hatayi bulursam mesela sensör diyelim sensöru kendim degistirebilirim heralde ? Veya ne biliyim eski hata kodlarini bu makine siler mi acaba ?

Son düzenleme:
bence fuzuli bir harcama olur. neden diceksin. hatayı buldun bakalım. en fazla yapacagın kullanmayı öğrendikten sonra hatalı yanan gösterge lambalarını silmek olur. yani onada o para verilmez bence. haa dersenki ben motordan veya elekrik düzeninden anlıyorum o zaman sözüm yok.

elektrikten anlamamda en azindan motordan anliyorum ufak tefek sensörleri yag filtresi buji ust kapak contasi gibi seyleri kendim degistirebilirim..Ama merak ettim o resimdeki kirmizi alet hatayi bulup + eski hata kodlarini siliyor mu ?

elektrikten anlamamda en azindan motordan anliyorum ufak tefek sensörleri yag filtresi buji ust kapak contasi gibi seyleri kendim degistirebilirim..Ama merak ettim o resimdeki kirmizi alet hatayi bulup + eski hata kodlarini siliyor mu ?
opelin tech2 cihazını ordan ucuza alabiliyosan al biraz kurcalarsan arıza tespiti yapıp arızayı silebilirsin biz türkiyede 7000 ytl ye aldık sadece tech2 cihazını candi hariç o sizin dediğiniz cihaz tam yapabilirmi görev bilemem

opelin tech2 cihazını ordan ucuza alabiliyosan al biraz kurcalarsan arıza tespiti yapıp arızayı silebilirsin biz türkiyede 7000 ytl ye aldık sadece tech2 cihazını candi hariç o sizin dediğiniz cihaz tam yapabilirmi görev bilemem

benim verdiğim linkte candi'nin de gerektiği ve bağlantısının nasıl yapılacağı da yazıyor. o kadar basit iş değil. hiç bulaşmamak gerek.

Geri