TECH 2 yazilimi burda indir !!

U380-2.jpg

Bu aleti ebaydan siparis ettim fakat 01197 hata kodu veriyor bizim hata kodlari P ile basliyor olsa gerek ??

Peki silicegin musuru bozuk olsa Silicek calisir mi ?

yanı bu işler dısardan görundugu gıbı değil bu işler çok karısık. ben silecegın beyını yok dedım ama o aracta yok mesele yenı cıkan araçlarda bılgısayarla nerdeyse kontrol edemeyecegımız nokta kalmadı farlardan tutun konfor modu cd çalar dıgıtal klıma dıreksıyon daha neler neler.

U380-2.jpg

Bu aleti ebaydan siparis ettim fakat 01197 hata kodu veriyor bizim hata kodlari P ile basliyor olsa gerek ??

Peki silicegin musuru bozuk olsa Silicek calisir mi ?
ben size bir şey söyleyimmi bu cihazı boştan yere alyosunuz bunu kullandığınızda rastgele iş yapacaksınız bosch cihazları bile yanıltıyo farklı kd ve arıza veriyo bu cihazı bağladınız diyelim araca bi hata kodu verdi onun ne anlama geldiğini nerden bulacaksınız ve arızayı nasıl gidereceksiniz doğrusu çok merak edttim inşllah düşündüğünüz gibi olur ve işinize yarar kolay gelsin

Bu tip cihazlar işe yaramıyor değil elbet. Ama aracın diyelimki Egzantrik devir sensör arızası verdi.Silsen bile yeniden yanacak, taki arızayı düzeltene dek.He şu olur: arıza olmamasına karşın sistemde ki ufak bir veri hatasından arıza kodu oluşur ,onu silersin.Zaten ona da tanıdık bir servis ücret almaz yada en çok siftah atarsın.Ama ben özel servisim, yüksek fiyata tech cihazı alamıyorum kısmi de olsa bazı arızarda işimi görecek dersen o zaman al derim.Bosh un diagnostic sistemleri bile yanıltabiliyor ve tech gibi sağlıklı tespit yapamayabiliyor bazı noktada.

arabirim cihazı çok matah bişey değil. sadece araç ile bilgisayar arasında veri iletişimine yarıyor. bu cihazı ben almanyadan getirttim. herşey dahil yaklaşık 60 ytl tuttu. ancak gel gelelim. op-com denen bir program var. bu prıgramı bulmak veya kırdırmak mesele. ticari açıdan program ve cihaz üreticisi koordineli çalışmış ve program çalışması için gerekli komutu cihazın içindeki bir entegreden alıyor. ama bendeki cihaz ile bu op-com programının yabancı versiyonları kısmen çalışıyor. mesela demo sürüm ile hata kodları okunabiliyor, silinebiliyor. anlık çalışma verilerinin yarısı okunabiliyor. ancak testler yapılamıyor, bir de en önemlisi O2 bukle blok planı ve IAC diagramının yeniden kurulması işlemi yapılamıyor. bunlar ne? bunlar aracın ecusu ile, gaz kelebeği gövdesinin birbirine kalibre edilmesi. sorunlarımıza çözüm bulamadığımız nokta. her tech2 cihazı olanın bilmediği veya uygulamaktan korktuğu şeyler bunlar. zurnanın zırt dediği yer de diyebilirsiniz.

şimdi bu programın kırdırılması laazım tek mesele bu. cihaz konusunda isteyenlere yardımcı olabilirim.

Geri