tc-abs ışığı

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün sert kalkış yaptım patinaj çekmedi araba nese kalktım hızım 50 fln oldu tc ışığı yandı ve tc tuşuna basınca sönmedi kontağı açıp kapadım öle söndü,bide gene birgün burnout yapaım dedim biraz gittim el freniyle abs ışığı yandı dedim heralde ışık sapıttı 70 le bi fren yaptım deli gibi bi duman çıktı kıntağı açıp kapadım söndü neden yanık kalıo bunlar acaba?

dün sert kalkış yaptım patinaj çekmedi araba nese kalktım hızım 50 fln oldu tc ışığı yandı ve tc tuşuna basınca sönmedi kontağı açıp kapadım öle söndü,bide gene birgün burnout yapaım dedim biraz gittim el freniyle abs ışığı yandı dedim heralde ışık sapıttı 70 le bi fren yaptım deli gibi bi duman çıktı kıntağı açıp kapadım söndü neden yanık kalıo bunlar acaba?

otomatik vitesle alakası yok. sen arka lastikleri kitlediğin ve patinaj çektirdiğin için abs beyni hata aygılıyor ve kendini devre dışı bırakıyor. abs devre dışı kalınca tcde devre dışı kalıyor çünkü ikiside aynı sensörlerden alıyor bilgileri. kontağı kapatıp açarsan ve 50m yol gidersen söner ışıklar normal çalışmaya başlar ikiside korkulacak birşey yok.

Geri