Hepmi olur bu arkadaşlar, gider tecrübe sahibi birinden bilgi alır ama sürekli kendi istediğini yapar : ) Ben ilk etapta punto veya palio almayı düşünüyordum. Çok sevdiğim bir abime danıştım, söyler söylemez verdiği cevap "saçmalama la git paranı çöpe at daha iyi" oldu. Puntolardaki direksiyon beyni sorununu anlattı, Palio'ya gelince hiç o kadar para vermeye deymez dedi. Kendisinin önceden iki tane corsa c'si vardı 1.7 ve 1.3... bakacaksan corsa c'lere bak dedi. Bende bi bildiği vardır diye diğer bütün araçları eledim listemdem... Sonuç 10 puan 5 yıldız : )
Ama maalesef biz ülkece kendi egolarımızı yenemiyoruz çoğu zaman, karşımızdaki kişi bize iyi niyetle ve tecrübelerine dayanarak birşey söylüyo ama bizim aklımıza gelen "bu herifede bişey danıştık herhalde onun sahip olduğundan daha iyi bir araç alacağım diye kıskanıyor" düşüncesi oluyor maalesef...
Ama maalesef biz ülkece kendi egolarımızı yenemiyoruz çoğu zaman, karşımızdaki kişi bize iyi niyetle ve tecrübelerine dayanarak birşey söylüyo ama bizim aklımıza gelen "bu herifede bişey danıştık herhalde onun sahip olduğundan daha iyi bir araç alacağım diye kıskanıyor" düşüncesi oluyor maalesef...