Tavsiye istiyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta egerkı vıdeodakının aynısı ıse havalandırmaya koy cok super durmus ılk okudugumda guzel olmaz dıyordum ama vıdeo yu ızleyınce fıkrım degıstı sen bılırsın tabıkıde ama dıgerı pek bı şahın havası verıyor araca havalandırmalar super olmus ya..

havalandırmaya güzel olmuş

Havaladırmalarda çok orjnal duruo :D

bence havalandırmanı harcama boşu boşuna. Yol bilisiyarının hemen iki yanına (sağına ve soluna yani) aynı havalandırmadaki şekilde fiber bir kalıp çıkartırıp yaptırabilirsin. Hatta kalıbı geriye doğru uzattırıp sanki buralar yol bilgisayarının bir parçasıymış gibi de gösterebilirsin. Kalıbın üzerini de karbo görünümlü folya vs kaplarsan şık durabilir veya piano black boya ile

Havalandırmalarda çok güzeL durmuş

VAlla havalandırmadaki gibiyse yani elektronik bişey çok güzel durmuş kontak açınca ışıkları yanıyo falan...

Sinan 'a katılıyorum kesinlikle havalandırma yerinde çok daha güzel durmuş...

ben açamadım

Valla videodaki göstergeleri takmayacağım.Yani açıldıgında o şekilde demo yapmıyor,kapanınca da siyah durmayacak öyle,ancak aynı boyutta HKSler var işte..sanırım iki adet havalandırmalara,iki tane de A stünuna takacağım..İlerde para olursa videodaki defilerden almayı düşünüyorum :)

Havalandırmadakiler süper olmuş :) :) :) Sanki aracın orj. mevcutmuş gibi ;)

havalandırma güzel ama yazın sıcakta klimayı açtığınızda sıkıntı çekeceğinizide göz önünde bulundurun bence.

Geri