Tavanı folyo kaplama ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende mi tavanı siyah kaplatsam. :kop: :D

Güncel resimlerini koyabilir misin yada uygulama yapılırken çekilen fotoğraflar var ise sevinirim :D

verdigim linkte 3-4 sayfalarda siyah tavanlı resimler zaten var ama cep telefonuyla çekim hepsi makineyi elime alıpta bi çekemedim şimdi de kışlık moda döndük jantlar fln çıktı resim işi bi kaç ay zor

bende yaptırmayı düşünüyorum gidermi? :D önden arkadan bi üstten koyıyım sizde fikriniz söyleyin:)
f94da6b047382eeaf489ac448fefcd58.jpg

0bd2a9686d94a67cc477436ada12b918.jpg

bence gerek yok hem renk koyu hemde M paket fln gayet güzel duruyo sunroff olmasa yap derdim ama bu hali iyi bence

Herkesin yorumunu tek tek okudum saolun :) Tavanın köşesinde 2 cm lik bi boya kalkması oluştu.(malum 16 yaşında araba) Ona macun zımpara yaptırıcam sonra tavanı komple parlak siyah yaptırıcam.100 tl ye kocaelide biyer buldum(Ömer-FE ömer abi sayesinde) inş yaptırınca resimleri eklerim ;)

Herkesin yorumunu tek tek okudum saolun :) Tavanın köşesinde 2 cm lik bi boya kalkması oluştu.(malum 16 yaşında araba) Ona macun zımpara yaptırıcam sonra tavanı komple parlak siyah yaptırıcam.100 tl ye kocaelide biyer buldum(Ömer-FE ömer abi sayesinde) inş yaptırınca resimleri eklerim ;)

Hayırlısı olsun o zaman resimlerini bekleriz... Gerçekten SW bir araç farklı olacağını düşünüyorum

Hayırlısı olsun o zaman resimlerini bekleriz... Gerçekten SW bir araç farklı olacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim inş yakın zamanda halledicem:)

Birde panjuruda kaplatayım diyorum sizce güzel olurmu ?

Aynen bi deniyelim olmadı söktürürüm :)

Geri