Muayeneye giricem o yüzden tavan kaplamayı sökmek istiyorum.Nasıl sökebilirim? kolay çıkması için ilacı varmıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muayeneye giricem o yüzden tavan kaplamayı sökmek istiyorum.Nasıl sökebilirim? kolay çıkması için ilacı varmıdır?
kaplmayı sökcem diye hiç uğraşma...benim araçta kaput kapmala ve camlara 1.sınıf koyu film olmasına rağmen bişey demediler...24.04-2010 tarihinde muayneden geçtim...
arabanın camları bu halde...
ön kaputta diğer halde...sıkıntı yapmıyorlar bunlara...
nerede girdiniz muayeneye acaba öğrenmek mümkün mü ?
nerede girdiniz muayeneye acaba öğrenmek mümkün mü ?
van merkezde girdim....geçen senede girmiştim camlarda sorun çıkarmışlardı....ama busene sıkıntı olmadı......ön kaputu merkeze sormuşlar...böyle gelen giden araçlar olmuş....müşterilerde taş izlerinden filan koruma yaptırmak için diyince....genel merkezde sorun yapmayın o zaman demişler.....tüvdeki çalışan elemanlarlar sohbet ederken böyle dediler...
van merkezde girdim....geçen senede girmiştim camlarda sorun çıkarmışlardı....ama busene sıkıntı olmadı......ön kaputu merkeze sormuşlar...böyle gelen giden araçlar olmuş....müşterilerde taş izlerinden filan koruma yaptırmak için diyince....genel merkezde sorun yapmayın o zaman demişler.....tüvdeki çalışan elemanlarlar sohbet ederken böyle dediler...
Araç kusursuz geçmemiştir. Filmlerden dolayı hafif kusurlu olarak geçmiştir. Hafif kusur demek; kusursuz, sorunsuz anlamına gelmez. Ön kaputu taş izlerinden korumak için uygulanan film de bu değil. Van'da görev yapan arkadaşlar bu konuyu atladılar diye her yer de atlayacak değildir. Yoldan geçen, arabadan az çok anlayan 100 kişiyi çevirip sorsan hepside senin kaputundaki işlemin kaput koruma işlemi olmadığını ifade ederler (en azından renk farkı var, göz görüyor). O nedenle hiçbir şey olmaz demek yanlış olur. Bence arabanın mevcut haliyle muayene git duruma göre hareket edersin.
Bu iş için selülozik tiner kullanmayın, temizlik için kullanılan M600 tinerleri var, onlar bu iş için daha faydalı olur.çekip çıkartıyorsun sonra tinerle silmek gerekiyor yapışkan lekelerinin geçmesi için ya da lekeleri pasta cila işlemi geçirir diye düşünüyorum(gerçi pasta cilayı denemedim ama tiner işe yaradı)