Tavan Kaplamayı sökmek için...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oceanX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oceanX

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Muayeneye giricem o yüzden tavan kaplamayı sökmek istiyorum.Nasıl sökebilirim? kolay çıkması için ilacı varmıdır?

Muayeneye giricem o yüzden tavan kaplamayı sökmek istiyorum.Nasıl sökebilirim? kolay çıkması için ilacı varmıdır?

kaplmayı sökcem diye hiç uğraşma...benim araçta kaput kapmala ve camlara 1.sınıf koyu film olmasına rağmen bişey demediler...24.04-2010 tarihinde muayneden geçtim...

arabanın camları bu halde...
ön kaputta diğer halde...sıkıntı yapmıyorlar bunlara...

10112009001j.jpg

371117042010.jpg

371117042010.jpg

Son düzenleme:
kaplmayı sökcem diye hiç uğraşma...benim araçta kaput kapmala ve camlara 1.sınıf koyu film olmasına rağmen bişey demediler...24.04-2010 tarihinde muayneden geçtim...

arabanın camları bu halde...
ön kaputta diğer halde...sıkıntı yapmıyorlar bunlara...

nerede girdiniz muayeneye acaba öğrenmek mümkün mü ?

nerede girdiniz muayeneye acaba öğrenmek mümkün mü ?

van merkezde girdim....geçen senede girmiştim camlarda sorun çıkarmışlardı....ama busene sıkıntı olmadı......ön kaputu merkeze sormuşlar...böyle gelen giden araçlar olmuş....müşterilerde taş izlerinden filan koruma yaptırmak için diyince....genel merkezde sorun yapmayın o zaman demişler.....tüvdeki çalışan elemanlarlar sohbet ederken böyle dediler...

van merkezde girdim....geçen senede girmiştim camlarda sorun çıkarmışlardı....ama busene sıkıntı olmadı......ön kaputu merkeze sormuşlar...böyle gelen giden araçlar olmuş....müşterilerde taş izlerinden filan koruma yaptırmak için diyince....genel merkezde sorun yapmayın o zaman demişler.....tüvdeki çalışan elemanlarlar sohbet ederken böyle dediler...

Araç kusursuz geçmemiştir. Filmlerden dolayı hafif kusurlu olarak geçmiştir. Hafif kusur demek; kusursuz, sorunsuz anlamına gelmez. Ön kaputu taş izlerinden korumak için uygulanan film de bu değil. Van'da görev yapan arkadaşlar bu konuyu atladılar diye her yer de atlayacak değildir. Yoldan geçen, arabadan az çok anlayan 100 kişiyi çevirip sorsan hepside senin kaputundaki işlemin kaput koruma işlemi olmadığını ifade ederler (en azından renk farkı var, göz görüyor). O nedenle hiçbir şey olmaz demek yanlış olur. Bence arabanın mevcut haliyle muayene git duruma göre hareket edersin.

araç muayne raporunda yazan hafif kusurlar:
motor ve şanzıman yağ kaçaları......(aracımın külbütör kapak contasından yağ atıyordu değiştirdim ama atan yağların lekelerini kaçak sanmışlar...)

kısa farlarda far yönü hatalı olarak görünüyor...

filmlerden dolayı başka bir kusur yok...

geçen senede filmlerden sorun olmamıştı..sadece muayne kağıdında hafif kusur yazıyordu...bu sene o da yazmıyor....

kaput koruma filminn bu olmadığını herkes biliyor...amaç müşterinin işinin görülmesi için genel merkeze kaput koruma filmi diye sorulması oldu.....ve vandaki 5 araçtan 2 sinde bu tarz film mevcut araçlarda...

bence filmli olarak git...sorun çıkarırlarsa sökülmesi zor olmasa gerek...söküp aynı gün içinde muayneni tamamlayabilirsin...

eğer çıkarmak istersen, bir ilacı yok ama sabırlı bir işcilik gerekiyor.fön makinası ile hafif ısıtıp kaldıracaksın ama çok zahmetli bir iş.

çekip çıkartıyorsun sonra tinerle silmek gerekiyor yapışkan lekelerinin geçmesi için ya da lekeleri pasta cila işlemi geçirir diye düşünüyorum(gerçi pasta cilayı denemedim ama tiner işe yaradı)

çekip çıkartıyorsun sonra tinerle silmek gerekiyor yapışkan lekelerinin geçmesi için ya da lekeleri pasta cila işlemi geçirir diye düşünüyorum(gerçi pasta cilayı denemedim ama tiner işe yaradı)
Bu iş için selülozik tiner kullanmayın, temizlik için kullanılan M600 tinerleri var, onlar bu iş için daha faydalı olur.

hiç ellemeden git. bende c3 le gittim ama orda şefleri karıştı işe hafif bi parçasını kaldır abi dedi. kaldırdım bende yırtıldı sonra evde söktüm ama parmaklarım koptu çok zahmetli... belki şansa sende geçersin...

Geri