Tavan Kaplama ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zg345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
resimli örnek varmı?

çektirmeden wax atsanız iyi olur vernikle sticker arasnda bir güvenlik tabakası olsun en azından

yaptrdm arkadaşlar en yakn zamanda foto koyucam zaten yapmadan önce sürdüler bişey koruma amaçlı teşekkrler verdiğiniz bilgiler ve düşünceler için

Kaliteli malzeme ile çok güzel durur ama güneş altında, araç içi sıcaklık değerlerin biraz artacaktır...Hayırlı olsun...

3 numara cam filmi var o sıcaklığı dengelerz :D:D teşekkr ederm

tavan kaplamayı nasıl sökebilirim?

yaptrdm arkadaşlar en yakn zamanda foto koyucam zaten yapmadan önce sürdüler bişey koruma amaçlı teşekkrler verdiğiniz bilgiler ve düşünceler için

folyoyu kaydırmak için zemini ıslatmalarının haricinde birşey sürdüler mi
yoksa sabunlu su sürüp size koruma için mi dediler :)
one1car'ı da araştırsaydınız

yanlız bence araçta sunroof yoksa çok özenti işi oluyor. sunroof olunca hiç değilse daha gerçekçi gözüküyor.

folyoyu kaydırmak için zemini ıslatmalarının haricinde birşey sürdüler mi
yoksa sabunlu su sürüp size koruma için mi dediler :)
one1car'ı da araştırsaydınız

yanlız bence araçta sunroof yoksa çok özenti işi oluyor. sunroof olunca hiç değilse daha gerçekçi gözüküyor.

kimseden özendiğim içn değil hoşuma gittiği içn yaptrdm zaten bana göre hoş duruyo :) gerisi önmli deil

kimseden özendiğim içn değil hoşuma gittiği içn yaptrdm zaten bana göre hoş duruyo :) gerisi önmli deil

size birisine özeniyorsunuz demiyorum, araba Mercedes özentisi gibi duruyor demek istedim. :)
siyah tavanı bende seviyorum ama sunroof olmadan çok boş duruyor.

yay yoksa arabada bence güzel durmuyor.bir de çok çabuk çiziliyor tavan dokunmasanız bile yıkamalardan sonra çizik çizik oluyor ve bu çizikler geçmiyor.folyoya pasta cila makinesi de vurulamıyor hemen yanıyor rengi açılıyor...

Geri